Kerama Marazzi

KERAMA MARAZZI este o companie din Rusia, lider in sectorul placilor ceramice, cu un lant dezvoltat de magazine mono brand in Rusia si peste hotare. Cu un portofoliu de peste 3500 de produse ce cuprinde gresie, faianta, mozaic si piatra naturala, Kerama Marazzi se preteaza in multiple idei de amenajare moderne si functionale. 

Calitatea inalta a produselor KERAMA MARAZZI, realizate in conformitate cu cele mai exigente standarde internationale, este confirmata de certificate si rapoarte tehnice. Kerama Marazzi produce placi ceramice, gresie portelanata, mozaic si elemente decorative. Gama variata de modele, nuante, stiluri si formate, dar si preturile variate si accesibile ajuta utilizatorii sa isi indeplineasca visul – de la crearea unui interior confortabil la proiectele la scara mare.

In fiecare an, Kerama Marazzi lanseaza noi colectii si continua calatoria in jurul lumii. Un catalog Kerama Marazzi se aseamana cu un atlas plin de informatii despre continente, tari, orase – portofoliul de gresie si faianta Kerama Marazzi cuprinde 12 colectii tematice, ce cuprind peste 260 de serii de placi ceramice.

SURSE de INSPIRATIE

Lumea inconjuratoare este minunata. Calatoriile in jurul lumii aduc emotii si experiente de neuitat. Capodoperele arhitecturale, istoria, cultura, traditiile, motivele etnice si natura exotica a unor locuri de pe glob inspira designerii si artistii Kerama Marazzi in dezvoltarea noilor colectii.

TEHNOLOGIE

Placile ceramice sunt produse unice, care combina puterea si energia a patru elemente naturale– pamant, apa, foc si aer. De-a lungul secolelor, oamenii au folosit acest material in constructii si au perfectionat procesul de fabricare pentru a obtine o calitate mai mare si un aspect estetic tot mai atragator.

Kerama Marazzi continua acest drum al inovatiei, investind in procese de productie performante pentru a obtine o calitate superioara. Tendinta de astazi este imprimarea digitala, iar platformele de productie Kerama Marazzi inglobeaza 17 masini de imprimare digitala. Tehnologia digitala permite aplicarea cu precizie fotografica maxima a oricarei imagini pe o suprafata ceramica.

PRODUCTIE

Intregul concept de productie, de la exploatarea carierelor de argila la livrarea produselor finite spre clientul final, permite companiei sa ofere cele mai bune servicii. Fabrica principala este situata in orasul Orel din Rusia. Cealalta fabrica, specializata in productia de gresie portelanata, este localizata in Malino, districtul Stupino. Volumul total de productie depaseste 30,000,000 m2 si este in crestere, pe masura ce noi linii de productie sunt adaugate.