Porcelanosa

DELTASTUDIO - Official home of Porcelanosa in Romania

Suntem cel mai mare distribuitor PORCELANOSA GRUPO din Romania. Porcelanosa este un nume de referinta la nivel international, cu o istorie de peste 40 de ani si prezent in aproape 100 de tari. Grupul este la momentul actual un nume rasunator pe piata internationala de amenajari, avand un excelent raport design/ calitate/ pret. Din anul 2005, este furnizor oficial de placi ceramice al Casei Regale Britanice. 

Intre companiile grupului se numara: 

Porcelanosa

Lider in fabricarea de placi ceramice, implicandu-se masiv in cercetarile din domeniu si inovand in permanenta acest sector. Grupul este specializat in placi ceramice in formate si finisaje extrem de variate, remarcandu-se prin tehnologia de fabricare, designul inovator si calitatea imbatabila.

 

 

Venis

Experienta Porcelanosa in fabricarea de placi a dus la crearea Venis, care s-a impus rapid ca lider in producerea de placi ceramice inovatoare. Venis este unul din producatorii ce evolueaza in permanenta, de la standardele de calitate si design la angajamentul pentru protejarea mediului inconjurator.

 

 

 

Gamadecor

A fost infiintat ca parte din strategia de diversificare a Grupului, din dorinta de a oferi mobilier pentru baie si bucatarie cu design high-tech. Cu linii de productie ce acopera peste 125.000 mp, echipate cu cele mai noi tehnologii, pe masura ce s-a dezvoltat, Gamadecor a adaugat colectii de dulapuri, dressinguri si mobilier complementar pentru gamele existente.

 

Systempool

Inca de la fondarea sa, s-a axat pe trei directii:1)  produse pentru baie – cadite pentru dus, paravane, ecrane, cazi, bazine de hidromasaj, cabine pentru dus, accesorii. 2) SPA – o gama de solutii SPA usor de instalat si intretinut la domiciliu. 3) KRION® - materialul solid surface dezvoltat de Porcelanosa, folosit in baile si bucatariile create de Grup.  


 

L’Antic Colonial

Creat pentru a raspunde cerintelor pentru materiale naturale exclusiviste, de cea mai inalta calitate, ca ardezia, marmura, lemnul sau mozaicul. Folosite impreuna cu produse complementare ale brandului, ca lavoarele, blaturile sau mobilierul pentru baie, genereaza proiecte iesite din comun, ce evoca farmecul naturii.

 

Butech  fost creat ca parte a Porcelanosa Grupo pentru a facilita munca profesionistilor din domeniul placilor ceramice. Cercetarea permanenta in domeniul solutiilor de constructii a determinat compania sa isi extinda gama de produse cu materiale si sisteme dedicate expertilor in instalare, constructii si inginerie.

 

 

 

Noken

A fost lansat ca producator de echipament pentru baie, focusandu-se pe designuri inovatoare. Specialist in obiecte sanitare si baterii, se remarca prin atentia acordata detaliilor. Preocuparea pentru design si calitate sunt garantate.                                            

Urbatek

Specialist in placi ceramice, continua sa isi consolideze pozitia pe piata prin produsele ce ofera un raport excelent calitate-pret. Colectia XLIGHT inoveaza prin dimensiunile mari si formatul subtire, iar compania continua sa lanseze noi produse, intr-o varietate de formate si finisaje.