heart
baskey
Contabil

Candidatul Ideal
Cerinte:

Descrierea jobului


Descrierea companiei


Compania Delta Studio a fost fondata in urma cu 25 de ani, in urma unei nevoi identificate in piata: nevoia de schimbare. Aceasta nevoie a pornit, in primul rand, din intimitatea fiecarui camin, iar de aici, compania a inceput sa ofere solutii integrate, conturandu-si o misiune simpla, dar cu substanta: Oameni fericiti prin design interior.
Aceasta misiune a ghidat compania inca din stadiul ei incipient. 25 de ani mai tarziu, nevoia de a crea confort, acolo unde petrecem cel mai mult timp, inca este sustinuta. Si de ce n-ar fi? Pana la urma, este in natura umana sa-si doreasca un confort, pentru o stare de bine.

Misiune: Oameni fericiti prin design interior
Venim in intampinarea celor care ne calca pragul, prin asigurarea un mediu performant destinat conturarii proiectelor de design interior: produse premium, preturi smart si servicii competente de consiliere. O schema simpla, cu rezultate excelente.


Viziune: Interioare Smart Luxury
Am identificat o nevoie. Am solutionat-o intr-o piata pe care suntem buni. Setam standarde. Scopul nostru este sa facem din designul interior un ”lux” accesibil. Conceptul Smart Luxury este reprezentat de un design de interior calitativ si accesibil. Ne ghidam dupa 3 puncte cheie: consultanta oferita beneficiarilor, dezvoltarea unei comunitati de profesionisti, integrarea & optimizarea procesului.


Valori: Responsabilitate, Parteneriat, Imbunatatire continua.

Aplica la acest job!

(.doc, .docx, .pdf)
Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Delta Studio