Alexandra Nicula

en Absolventa a facultatii de Design Interior in cadrul Universitatii de Vest Timisoara si Mater in cadrul Universitatii Nationala de Arte Bucuresti -pune accent pe atmosfera dorita de client care il reprezinta, fiecare proiect este unic si adaptat intrebuintarii sale; Interiorul unei locuinte este oglinda fiecaruia dintre noi, o exetensie a personalitatii noastre.

Art Interiors by Alexandra Nicula, studio de creatie care ofera servicii complete de amenajare si design interior pentru orice tip de spatiu: rezidential, comercial, office, spatiu public. Un proiect complet include consultanta, concept, proiectare, vizualizari 3d, alegerea finisajelor si management de proiect.

Ambianta este traita si perceputa subiectiv de fiecare dintre noi. Iubim oamenii si vrem ca fiecare amenajare sa fie adaptata clientului si sa ii reflecte personalitatea. Tinem pasul cu ultimele tendinte in design iar studiile si experienta acumulata pana acum ne ajuta sa gasim cele mai bune solutii si sa abordam in mod unic fiecare amenajare. Facem asocieri impresionante, artistice, dar intotdeauna urmarim si partea functionala a amenajarii.

Ne plac provocarile, lucram in echipa cu multa pasiune la fiecare proiect, credem in ideile noastre si avem o colaborare stransacu fiecare client, pentru a transpune cat mai bine in spatiul real nevoile si dorintele sale. Vrem sa dam culoare viselor tale si te ajutam sa descoperi placerea de a locui intr-un spatiu asa cum ti l-ai dorit, atat din punct de vedere estetic cat si functional.  

Interior design
Bright / Architect: Alexandra Nicula
An L-shaped Baron kitchen where the bright finishes, along with the clever furniture design, create a pleasant assembly.
Audrey / Architect: Alexandra Nicula
A space that breathes femininity through all of its details. The finishes and decorations make from this space a truly relaxing oasis. The ceramic
Chic / Architect: Alexandra Nicula
A feminine bathroom conceived as a boudoir, where every detail is carefully selected to expresses suavity and delicacy. The ceramic tiles Irish