()
()
Intrebari frecvente
info Ce poate face un cumparator pentru a se asigura ca materialul cumparat corespunde din punct de vedere tehnic si estetic ?

Exista doua reguli de baza care trebuie urmate.

Prima regula – este necesar sa va asigurati ca s-a livrat cantitatea corespunzatoare din documentele de livrare (se face imediat cum ati primit materialul ). Este bine sa se verifice ca materialul este uniform (in ceea ce priveste tonalitatea si calibrul). Acest lucru trebuie verificat de cel care urmeaza sa monteze gresia si faianta (tonalitatea si calibrul sunt marcate pe cutii). Cel care monteaza materialul trebuie sa verifice ca materialul sa nu prezinte defecte evidente, defecte vizibile cu ochiul liber. Placile care prezinta defecte nu trebuie montate.

A doua regula – este bine sa se comande un surplus de material, de regula un surplus de 10%. Acest mic surplus nu va fi necesar doar in cazul in care se vor inlocui materialele care au fost stricate in timpul instalarii, dar si pentru inlocuirea placilor sparte dupa instalarea obiectelor sanitare, de exemplu.