Brown Ceramic Wood
STIL
Modern
ARHITECT
Andreea Pinter Filimon

Pentru ca se doreste o reintoarcere la natura, iar baia, datorita umezelii nu este cea mai prietenoasa incapere unde sa se poata utiliza lemnul natural, fara a fi tratat special regulat la anumite perioade de timp, recomandam folosirea placilor de parchet ceramic, pe care le puteti gasi la diferite categorii de preturi in functie de fidelitatea cu care imita lemnul natur - Metropol, Marazzi.

Parchetul ceramic portelanat este utilizat pentru placarea pardoselii si in zonele imediate ale sanitarelor, zone din baie ce sunt utilizate mai des, si pentru a se pune in valoare ceramica alba a lavoarelor Neox de la Noken si cada.

Pentru un confort complet dat prin echiparea cu toate utilitatile necesare, intalnim vasul de bide si toaletă Lounge de la Noken. Compozitia a fost atent gandita geometric, astfel incat peretele cu blatul pentru lavoare si cada sa incadreze ca registre coloristice bine definite.

Spatiul usor dificil, datorita mansardarii acestuia, a fost solutionat in asa fel incat sa fie valorificata lumina naturala si zona de relaxare destinata cazii.

Avand la baza o inspiratie de tip home SPA, finisajul general al peretilor pastrează aceasi trimitere naturala prin optarea pentru placi ceramice cu model nisipos de la Venis Porcelanosa Group si doar in dreptul cazii pentru o placa cu dune de nisip in relief, de la acelasi furnizor.