Neoclassic
STIL
Modern
ARHITECT
Andreea Pinter Filimon

Pentru un plus de eleganță, orice spațiu de proporții cel puțin medii, se poate transforma într-o Sală de Baie cu trimitere regală. Dar pentru că rareori avem la dispoziție încăperi de baie care să permită somptuozitatea unui stil clasic, interpretarea unui astfel de amenajări este propice precum a celei din imagini.

Placarea pereților este se face fie cu lastre din piatră naturală - marmură, fie cu placi ceramice de mari dimensiuni de la furnizorii pe care îi găsiți la noi, precum: REX sau FMG. Aceștia nu sunt împărțiți pe registre - soclu, brâu, cornișă - pentru a nu reduce vizual din înălțimea și lărgirea spațiului.

Pentru pardoseală se recomadă o placare cu marmură cu inserții de nuanță diferită la colțuri sau plăci ceramice marmorate cu elemente de decor - Tagina.

Stereotomia pardoselii este atent gândită și aliniată la pereții vizbili, iar plăcile sunt montate la 45˚.

Sanitarele - cada, lavoarele, vasul de toaletă - sunt alese din seriile calsice din gamele furnizorilor.

După cum se poate observa, tușa clasică în cazul lavoarelor este fină și sugestivă pentru a se da o notă de prospețime unei băi clasice aduse în zilele noastre.

Tapetul decorativ Viktorian de la wall&deco, deosebit de spectaculos, în același ton cu iluminatul și un fond atractiv pentru formele sinuoase ale căzii.

Corpurile de iluminat trebuie să fie alese în același spirit pentru a oferi echilibru. Pentru partea de îmbinare a planului vertical al pereților și plafon, recomadăm o baghetă decorativă din spumă poliuretanică - Nmc Profile.