Idei de amenajare BUCATARIE

Bucatariile dobandesc astazi functii din ce in ce mai variate: spatiu de gatit, de luat masa, de socializat, de relaxare. Din aceste motive, ideile actuale de amenajare se extind aducand in prim plan mobila de bucatarie cu finisaje lucioase sau mate, compartimentare inteligenta si functii estetice complexe. Exemplele de mai jos demonstreaza versatilitatea bucatariilor contemporane si felul in care ideile noastre de amenajare bucatarii se adapteaza si celor mai pretentioase spatii.

FILTREAZA DUPA:
Colectia de mobilier Baron aduce o nota clasica acestei bucatarii, iar finisajele alese sporesc sentimentul de caldura si intimitate.
Bucataria Baron compune un ambient aerisit si perfect functional.
WHITE GOLD / ARHITECT: Elena Codau
Mobilierul acestei bucatarii este marca Aster, colectia Luxury Glam. Se remarca prin fronturile lucioase, insertiile argintii si profilele
Accent / ARHITECT: Elena Codau
Un spatiu de mici dimensiuni, pus in valoare de mobilierul Tamed Nature, personalizat cu fronturi turcoaz pentru a oferi personalitate ambientului.
Bucataria Tamed Nature cu fronturi maro inchis creeaza un ambient plin de eleganta.
Bonton / ARHITECT: Mihai Constantin
Un mobilier clasic de bucatarie ce ofera eleganta spatiului.
O amenajare de bucatarie in stil clasic, cu mobilier Baron in nuanta inchisa.
Mobilierul de bucatarie in stil clasic Baron este pus intr-un context modern prin placile cu imprimeu patchwork si fronturile rosii.
Mobilierul de bucatarie clasic Baron ofera eleganta spatiului.
O reinterpretare a mobilierului de bucatarie Tamed Nature ce compune un ambient linistitor.
O interpretare stilata a mobilierului Tamed Nature cu fronturi din MDF lucios. Pozitionarea insulei compartimenteaza ingenios spatiul si fluidizeaza