()
()
amenajare LIVING

HINTS OF VINTAGE

Preț amenajare completă 0 mp:
8.254 lei
3 motive să alegi amenajarea Delta Studio
Cel mai mare birou de arhitectură din Romania, premiat național și internațional.

Concepte create de arhitecți cu experientă.Toate ideile de amenajare sunt concepute de echipa proprie de arhitecti Delta Studio, premiată la nivel international pentru proiectele realizate. Te vei bucura de design actual, cu un concept unitar și atrăgător.

Economisești timp și bani

Nu este nevoie să alergi după produse. Împreună cu consultantul Delta Studio alegi cea mai bună variantă pentru tine. Scapi de bătăile de cap ai acces rapid la o gama variata de produse de calitate, de la branduri renumite.

Alegi amenajarea și validezi produsele cu un consultant.

Ne preocupă să îti oferim cât mai mult pentru bugetul pe care îl investești. Ai o imagine corectă asupra costurilor, calității și cantității produselor folosite în amenajare.

În acest living, combinatia foarte reușită de lemn și nuante de gri creează o atmosferă intimă și primitoare. În mod clar, lemnul joacă un rol important în această amenajare, iar canapeaua Havana de la Formmat, împreună cu comoda TV cu aspect vintage, întregesc cu succes designul livingului. Pentru un plus de personalitate, s-a folosit scaunul de ratan de la Formmat care, împreună cu comoda TV și măsuta de cafea, conferă o notă rustică subtilă.    
PRODUSE DIN AMENAJARE
În cazul în care produsele nu sunt pe stoc, ele pot fi înlocuite cu unele similare. Te poți bucura imediat de amenajarea spatiului tău.
Poți vizualiza majoritatea produselor din amenajare în showroom-urile noastre.
MASUTA CAFEA INDIRA
288,89 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 6 buc
COMODA TV  VINTAGE
860,00 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 3 buc
iti mai recomandam si alte amenajari
PEACEFUL MOMENTS A
PEACEFUL MOMENTS A
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
OCEAN FEVER
OCEAN FEVER
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
THE ART OF LIVING
THE ART OF LIVING
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII