()
()
amenajare LIVING

OCEAN FEVER

Preț amenajare completă 0 mp:
14.425 lei
3 motive să alegi amenajarea Delta Studio
Cel mai mare birou de arhitectură din Romania, premiat național și internațional.

Concepte create de arhitecți cu experientă.Toate ideile de amenajare sunt concepute de echipa proprie de arhitecti Delta Studio, premiată la nivel international pentru proiectele realizate. Te vei bucura de design actual, cu un concept unitar și atrăgător.

Economisești timp și bani

Nu este nevoie să alergi după produse. Împreună cu consultantul Delta Studio alegi cea mai bună variantă pentru tine. Scapi de bătăile de cap ai acces rapid la o gama variata de produse de calitate, de la branduri renumite.

Alegi amenajarea și validezi produsele cu un consultant.

Ne preocupă să îti oferim cât mai mult pentru bugetul pe care îl investești. Ai o imagine corectă asupra costurilor, calității și cantității produselor folosite în amenajare.

O asociere cromatică foarte relaxantă și plăcută vizual, care duce cu gândul la casele de la malul Mării Mediterane. Nuantele reci de bleumarin, alb și negru creează un ambient fresh și modern, iar compozitia TV are și ea un design simplist și minimalist, în concordantă cu restul livingului. Canapeaua Monte Carlo de la Formmat are un design sobru, iar șezlongul asigură un plus de confort și relaxare.   
PRODUSE DIN AMENAJARE
În cazul în care produsele nu sunt pe stoc, ele pot fi înlocuite cu unele similare. Te poți bucura imediat de amenajarea spatiului tău.
Poți vizualiza majoritatea produselor din amenajare în showroom-urile noastre.
MASUTA CAFEA GINA B  52 / 45
920,00 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 2 buc
iti mai recomandam si alte amenajari
PEACEFUL MOMENTS A
PEACEFUL MOMENTS A
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
HINTS OF VINTAGE
HINTS OF VINTAGE
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
THE ART OF LIVING
THE ART OF LIVING
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII