()
()
amenajare LIVING

PEACEFUL MOMENTS A

Preț amenajare completă 0 mp:
16.548 lei
3 motive să alegi amenajarea Delta Studio
Cel mai mare birou de arhitectură din Romania, premiat național și internațional.

Concepte create de arhitecți cu experientă.Toate ideile de amenajare sunt concepute de echipa proprie de arhitecti Delta Studio, premiată la nivel international pentru proiectele realizate. Te vei bucura de design actual, cu un concept unitar și atrăgător.

Economisești timp și bani

Nu este nevoie să alergi după produse. Împreună cu consultantul Delta Studio alegi cea mai bună variantă pentru tine. Scapi de bătăile de cap ai acces rapid la o gama variata de produse de calitate, de la branduri renumite.

Alegi amenajarea și validezi produsele cu un consultant.

Ne preocupă să îti oferim cât mai mult pentru bugetul pe care îl investești. Ai o imagine corectă asupra costurilor, calității și cantității produselor folosite în amenajare.

În acest living s-a urmărit o abordare modernă, în nuante echilibrate de lemn și alb imaculat. Canapeaua de dimensiuni generoase sporește confortul atât de important într-un living, iar compozitia TV este simplă și minimalistă, fără a încărca spatiul. Elementele de design se contopesc într-un echilibru plăcut, iar atmosfera generală este una de relaxare și destindere.   
PRODUSE DIN AMENAJARE
În cazul în care produsele nu sunt pe stoc, ele pot fi înlocuite cu unele similare. Te poți bucura imediat de amenajarea spatiului tău.
Poți vizualiza majoritatea produselor din amenajare în showroom-urile noastre.
COMPOZITIE TV NESTOS 1
10.296,00 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 3 buc
Expus in Showroom
iti mai recomandam si alte amenajari
HINTS OF VINTAGE
HINTS OF VINTAGE
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
OCEAN FEVER
OCEAN FEVER
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
THE ART OF LIVING
THE ART OF LIVING
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII