()
()
amenajare LIVING

THE ART OF LIVING

Preț amenajare completă 0 mp:
12.317 lei
3 motive să alegi amenajarea Delta Studio
Cel mai mare birou de arhitectură din Romania, premiat național și internațional.

Concepte create de arhitecți cu experientă.Toate ideile de amenajare sunt concepute de echipa proprie de arhitecti Delta Studio, premiată la nivel international pentru proiectele realizate. Te vei bucura de design actual, cu un concept unitar și atrăgător.

Economisești timp și bani

Nu este nevoie să alergi după produse. Împreună cu consultantul Delta Studio alegi cea mai bună variantă pentru tine. Scapi de bătăile de cap ai acces rapid la o gama variata de produse de calitate, de la branduri renumite.

Alegi amenajarea și validezi produsele cu un consultant.

Ne preocupă să îti oferim cât mai mult pentru bugetul pe care îl investești. Ai o imagine corectă asupra costurilor, calității și cantității produselor folosite în amenajare.

Propunerea aceasta de living este una ultramodernă, cu finisaje și obiecte de design în ultimele tendinte. Paleta cromatică este minimalistă, mergându-se pe tonuri foarte deschise. Canapeaua Grenada de la Formmat și compozitia TV sunt cele două elemente cu finisaj verde olive, care completează firesc și natural fundalul luminos. Canapeaua are un nivel de confort ridicat, în special datorită functiunii de reglare a așezutului și a spătarului cu telecomandă.   
PRODUSE DIN AMENAJARE
În cazul în care produsele nu sunt pe stoc, ele pot fi înlocuite cu unele similare. Te poți bucura imediat de amenajarea spatiului tău.
Poți vizualiza majoritatea produselor din amenajare în showroom-urile noastre.
SET MASUTE DE CAFEA ANTILLA
750,00 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 1 buc
iti mai recomandam si alte amenajari
PEACEFUL MOMENTS A
PEACEFUL MOMENTS A
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
HINTS OF VINTAGE
HINTS OF VINTAGE
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
OCEAN FEVER
OCEAN FEVER
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII