heart
baskey
Baterii si coloane dus

LOGO NEO COLOANA DUS

Cod furnizor: 6809505-00
Cod: BS40086 / Brand: KLUDI
Pret / buc: 1.604,30 lei
buc.
Pret total:
1.604,30 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 0 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
- Coloana de dus cu baterie termostatata - Conexiune DN15 - Ambele tevi, cea verticala cat si cea orizontala, sunt ajustabile - Clasa de debit - BB - Controlul temperaturii si dispozitiv de siguranta pentru limitarea apei calde la 38° C - Valve ceramice - Iesire dus G 1/2 - Valve rotative pentru dusul de mana si pentru palaria de dus - Site pentru impuritati - Dispozitiv de siguranta impotriva refluxului - Furtun de dus KLUDI LOGOFLEX - 1.6 metri - Palarie de dus - 200 mm - Para de dus - KLUDI LOGO 1S - Kit de montaj inclus
Cod:
BS40086
Greutate:
3
Culoare:
CROM
Utilizare:
COLOANE DUS
Brand:
KLUDI
Cod furnizor:
6809505-00
Material:
ALAMA
Finisaj:
LUCIOS
brand-image

 

KLUDI este specialistul în baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Compania a fost înființată în 1926 în localitatea Menden din Westphalia de Nord, Germania, unde peste 1000 de angajați duc astăzi mai departe tradiția și devotamentul firmei pentru calitate. 
 

Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden, iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la KLUDI.

 

Kludi a adus noutăți în domeniul său de activitate încă din 1926 cu ideile sale revoluționare și produse practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre caracteristicile bateriilor și dușurilor moderne au fost realizate în Menden. Multe dintre ele sunt încă disponibile doar la KLUDI.
 

Bateriile KLUDI oferă zilnic calitate vieții prin formă, funcție și valoare. Și nu în ultimul rând permit utilizatorului să se bucure de experiența cu apa. Puteți găsi bateriile KLUDI în lanțurile hoteliere bine cunoscute, în spitale și clinici de excepție, în ansamble rezidențiale precum și în numeroase clădiri și spații publice din această lume. 
 

În acest context, bateria reprezintă o piatră de temelie în arhitectură, care se integrează în orice ambient, fără a fi însă în centrul atenției, dar constituind totuși punctul de interes central în amenajare.

 

     

 

amenajari cu acest produs
Natural Stone
Natural Stone
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Vita Bella Residence
Vita Bella Residence
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Apartament OV Eforie Nord
Apartament OV Eforie Nord
Modern / arh. Andrei Ionescu
VEZI DETALII
Vintage Story
Vintage Story
Clasic / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Monochrome Feel
Monochrome Feel
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Sisesti 42 I
Sisesti 42 I
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
back-to-top
//';