heart
baskey
Canapele

NATHY FOTOLIU

Cod furnizor: NATHP100
Cod: CP17 / Brand: DITRE
Pret / buc: 10.071,27 lei
buc.
Pret total:
10.071,27 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 0 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Cod:
CP17
Latime:
720
Inaltime:
620
Greutate:
50
Material:
TEXTIL
Culoare:
MULTICOLOR
Utilizare:
STANDARD
Brand:
DITRE
Cod furnizor:
NATHP100
Adancime:
860
brand-image

Întregul ciclu de producție este controlat constant de către personalul nostru, de la prelucrarea lemnului ,la tăierea pielii, până la împachetarea produsului final. În fiecare etapă de producție a canapelelor au fost implicate tehnici artizanale, care respectă atenția noastră pentru detalii, folosirea tehnologiei precum decupajul electric, dar în definitiv, în procesul de producție acestea se subordonează dexterității și ochiului uman.

Manufacturăm produse de înaltă calitate, respectând cu strictețe regulațiile în ceea ce privește materialele brute și ciclul lor de producție – de aceea folosim doar tehnologie inovativă și calitativă. Pentru a crea produse cu adevărat excepționale, calitatea se impune în fiecare etapă a procesului de design, aliniindu-se criteriilor noastre.

 

 

 

 

 

 

Pielea este un material nobil, cu o atingere unică. De aceea prelucrăm acest material prin procese ecologice naturale, cu aceași dăruire pe care i-o acordăm pielii noastre. Numai în acest mod putem garanta confort maxim și produse de înaltă calitate. Lumea tapițeriei este legată de cea a textilelor, ca parte integrantă a experiențelor purtate. Noi suntem vocea designului rafinat, a materialelor precum inul și a culorilor care pictează un model diferit pentru fiecare client în parte.

 

 

back-to-top
//';