heart
baskey
Lavoare

NEXO LAVOAR 60

Cod furnizor: A327641000
Cod: LV80 / Brand: ROCA / Colectie: NEXO
Pret / buc: 228,49 lei
buc.
Pret total:
228,49 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 0 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
- Lavoar cu aspect rotund si montaj suspendat de perete; - Forma rotunda; - Orificiu de preaplin; - Orificiu pentru baterie; - Kit de montaj inclus.
Cod:
LV80
Greutate:
10
Material:
CERAMICA SANITARA
Finisaj:
LUCIOS
Culoare:
ALB
Utilizare:
STANDARD
Brand:
ROCA
Cod furnizor:
A327641000
Colectie:
NEXO
brand-image

Roca și-a început activitatea în 1917, producând calorifere din fontă pentru încălzirea gospodăriilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. După aceste prime calorifere, firma și-a extins portofoliul, producând boilere. În 1929, Roca a intrat pe piața spațiilor de baie, demarându-și producția de produse pentru baie.

 

În anii ‘90 Grupul a realizat primul pas în direcția extinderii la nivel internațional, în principal prin crearea de filiale comerciale și prin semnarea de acorduri cu mărcile locale de prestigiu.

 

Impulsul principal al procesului de internaționalizare a avut loc în 1999, odată cu achiziția Swiss Keramik Holding Laufen, care era la acel moment cel de-al patrulea producător mondial. Achiziția companiei Laufen i-a permis Grupului să își întărească poziția pe piețele strategice, unde marca avea o prezență mai redusă, cum ar fi în Europa de Est, Brazilia și SUA.

 

 

cu ce poti combina acest produs
In stoc
63,83 lei / Cutie
back-to-top
//';