()
()

GRUPUL BARLINEK este lider in productia de parchet stratificat in lume, si are o capacitate de productie de peste 12 mln de m2 anual.

 

COMPANIA BARLINEK acorda o deosebita importanta ca tehnologiile folosite si produsele finite ale companiei sa fie ecologice si neutre pentru mediul inconjurator.

BARLINEK este, de asemenea, initiatorul unui numar mare de programe cu privire la protectia mediului si la educatia ecologica.

Cel mai important produs oferit este parchetul triplu stratificat Barlinek - din specii de lemn nobil european și exotic. Parchetul este vândut în 64 de țări de pe 6 continente.

  

 

Grupul, produce de asemenea parchet certificat pentru facilitati sportive, plinte pentru pardoseli si biocombustibili : peleti si brichete din lemn pentru seminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora. finite ale companiei sa fie ecologice si neutre pentru mediul inconjurator.

 

Datorita modernizarii permanente a intreprinderii cat si a investitiilor in tehnologii moderne este una dintre cele mai curate intreprinderi din aceasta bransa din Polonia. Activitatile companiei Barlinek arata ca, protectia mediului inconjurator poate fi pentru companii nu numai o obligatie impusa de legile anumitor tari, dar si un element important in strategia de dezvoltare de lunga durata.