heart
baskey

Catalano investește și produce numai în Italia, unde fiecare produs este conceput, proiectat, fabricat, pentru a asigura un standard de excelență: compania și-a dorit întotdeauna să obțină o calitate italiană în întregime, care poate fi rezumată în 4 cuvinte-cheie: viziune, experientă, valoare, design.  

 

 

 

Calitatea este considerată ca fiind un angajament moral în fiecare etapă a procesului de fabricație. Potențialul maxim al mașinilor de producție este folosit cu cea mai mare eficiență pentru a produce produse superioare, respectând în același timp mediul. Centrele industriale ale companiei Catalano se disting printr-un grad foarte înalt de automatizare; operațiunile de turnare, finisare și manipulare fiind efectuate cu sistemele robotice de ultima generație. 

 

 

 

 

 

 

Inovațiile, cum ar fi finisaje metalice care sunt garantate să nu se zgârie 30 de ani, producerea turnării sub presiune, care strânge produsul în formă, permițând ca acesta să aibă linii moderne, curate și plane, o suprafață specială de Cataglaze pentru a permite curațarea ușoară a produsului, dar și combaterea apariției bacteriilor, împreună cu excelența designului, confirmă cele mai bune premii acordate catre Catalano. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

back-to-top