heart
baskey

În 1970, datorită mâinilor înțelepte ale lui Rino Zari, s-a născut turnătoria artistică, CorteZari,  cunoscută pentru lucrări valoroase, decorând cele mai frumoase case italiene. Toscana, zona unde se află compania, reprezintă în sine o importantă sursă de inspirație, fiind o zonă a naturii, un leagăn de artă, cultură, civilizație, punctul de plecare al ideilor revoluționare, țara poeților, a pictorilor, este pământul nativ al multor dintre cele mai importante personalități din lume.

 

Impactul vizual primit zilnic, este o parte esențială a CorteZari și este transmis în fiecare alegere a companiei.

În ultimii ani, mai multe investiții în fabricile de producție și oportunitățile oferite de noile tehnologii au accelerat dinamismul companiei.

În prezent, CorteZari interpretează învățăturile importante ale "Masterilor de Calitate" și se corelează cu standardele de calitate contemporane, date de cerințele de confort, calitate și design.

 

 

 

Dulgheri, tapițeri, croitori, decoratori, fiecare specializat în slujba lui și împreună organizand un sector de producție de calitate înaltă, capabil să realizeze un produs incomparabil.Un serviciu prețios capabil să satisfacă cerințele cele mai exigente, permițând, de asemenea, realizarea unor proiecte rafinate și specializate. Calitatea este exprimată în alegerea selectivă a materialelor, în grija pentru fiecare detaliu, în ceea ce privește regulile de execuție, ambalajul, timpul de livrare, selecția colaboratorilor.

Calitatea și dorința continuă de uimire prin produsele create, sunt esența reală a filozofiei CorteZari.