COVID-19 Update: Ne continuam activitatea si am implementat toate masurile de siguranta pentru protejarea angajatilor si a clientilor. Mai multe detalii AICI
heart
baskey

Compania Devon&Devon a fost înființată în Florența în 1989 și este o modalitate exclusivă de a te bucura de „acasă”. O alegere de calitate, a cărei rădăcini se află în dragostea sa de materii prime și în abilitățile extraordinare de fabricare a meșterilor săi. O expresie a gustului, realizată cu produse de calitate care recuperează și reinterpretează, cu o atenție deosebită asupra prezentului, cu cel mai bun design european al secolului al XX-lea.

Compania oferă clienților săi soluții exclusive și complete de design interior. Colecțiile includ produse pentru baie (obiecte sanitare, căzi de baie, dușuri, robinete) și soluții dedicate întregii locuințe, cu pardoseli din marmură, ceramica si lemn; tapet și mobilier; oglinzi și lămpi.

Designul produsului îmbină inspirațiile din Renașterea Florentină cu atmosfera tradiției europene și cu farmecul celui mai rafinat design american din anii 1900.

 

 

 

 

 

Tradițiile uitate sau considerate depășite sunt redescoperite continuu, reinterpretate și traduse în creațiile clasice contemporane, cu gust unic și farmec atemporal.

Devon & Devon, care este prezentă în peste 80 de țări, gestionează în mod direct 16 magazine cu un singur brand, situate în cele mai importante orașe din întreaga lume. Fiecare dintre ele este un loc special care permite vizitatorilor să se scufunde în conceptul „house & lifestyle” și să descopere cultura proiectului care este de mult timp în ADN-ul companiei.

back-to-top