()
()

Grupul FERRO este unul dintre cei mai mari producători de instalații și obiecte sanitare din Europa Centrală și de Est, cu aproape 30 de ani de experiență in industrie.

Datorită angajamentului său de a oferi cea mai bună calitate a produselor și a misiunii sale de a satisface nevoile clienților pentru o casă sigură și funcțională, produsele FERRO sunt prezente în milioane de locuri. În fiecare an brandul introduce pe piață produse noi, care răspund din ce in ce mai bine așteptărilor, chiar și ale celor mai exigenți clienți. În România FERRO este prezent de mai bine de 10 ani, devenind unul din liderii pieței de baterii sanitare.

Puterea brandului FERRO este dată de calitatea excelentă a produselor, precum și de un sortiment actualizat și extins în mod constant de câteva mii de produse unice, grupate în 25 de categorii: de la baterii pentru baie, baterii pentru bucătărie și chiuvete, sisteme şi seturi de duş, accesorii pentru baie, la robinete pentru apă, dispozitive de măsurare, radiatoare, pompe și dispozitive de control al încălzirii, destinate atât clienților individuali cât şi beneficiarilor instituționali.

Fiecare colecţie răspunde nevoilor diferitelor grupuri de clienți și toate au fost create pentru a facilita viața de zi cu zi și pentru a garanta durabilitatea și siguranța, fiind confortabile și funcționale pentru fiecare casă, indiferent de cum este aceasta amenajată.

 

PUNCTE FORTE

 

Produsele FERRO se caracterizează printr-o calitate ridicată, inovație și un design excelent. Acest lucru este dovedit de numeroase premii și distincții acordate de renumite organizații din domeniu, precum și de prestigioase reviste de design interior. Produsele brandului fac parte din viața de zi cu zi, însoțesc clienții și contribuie la bunăstarea şi confortul acestora, iar satisfacția lor este singura măsură reală a succesului brandului.

 

1. Calitate ridicată

 

Menţinerea unui standard ridicat de calitate în producţia de instalaţii termice şi sanitare este posibilă datorită îndeplinirii tuturor standardelor de calitate actuale, aplicabile conform normelor în vigoare, menţinerii unor performanţe tehnice ridicate ale utilajelor şi aplicării tuturor regulilor de siguranţă şi funcţionare. Sub stricta supraveghere a inginerilor înalt calificaţi, toate produsele sunt supuse unei proceduri de testare a calităţii extrem de precise şi restrictive.

Bateriile FERRO sunt echipate cu cartuşe ceramice şi perlatoare FerroAirMix care, prin aportul de aer, reduc cosumul de apă cu până la 50%. În plus, unele modele sunt dotate cu un sistem FerroEasyClean care permite curăţarea uşoară a calcarului.

 

Toate bateriile deţin agremente şi avize tehnice, avize de igienă şi declaraţii de performanţă care certifică excepţionala calitate a bateriilor FERRO.

 

2. Design excelent

Bateriile FERRO sunt caracterizate de un design atractiv și modern şi sunt echipate cu soluții tehnologice inovatoare. Fiecare serie de baterii conţine modele cu forme geometrice atractive şi moderne, ce permit echiparea completă a băilor şi bucătăriilor: baterii de lavoar - stative sau de perete -, pentru cadă, duș sau bideu, termostatate sau încastrate, precum și baterii funcţionale pentru chiuvetele de bucătărie, stative, de perete sau cu duș extractibil.

 

3. Inovație

FERRO excelează și la capitolul inovaţie. Fiecare produs lansat este 100% capabil să răspundă cerințelor actuale ale pieței, prin tehnologii inovatoare, ultra performante, anticipând în același timp și trendul și tehnologiile de viitor.