()
()

În peisajul actual al producătorilor de baterii sanitare pentru băi și bucătării, Fir Italia este un brand plin de istorie: care și-a început activitatea încă din 1957, când producția colecțiilor de baterii și dușuri erau inspirate din elemente naturale, arhitectură și modă.

De-a lungul timpului, Fir Italia a fost cunoscută ca o companie aflată mereu în căutarea inovației și a calității și a înțelegerii gusturilor și așteptărilor unui public divers.

 

 

Peste 60 de ani de experiență

 

Compania, înființată pentru prima dată sub numele Fir Rubinetterie, a crescut în timp, diversificându-și producția și oferind noi tipuri de produse, inclusiv baterii și dușuri de uz profesional în spații ample, cu trafic intens, accesorii pentru baie, oglinzi, corpuri de iluminat și portprosoape. Toate acestea au fost și sunt destinate celor care își doresc să îmbine funcționalitatea cu estetica.

 

Valorile Fir Italia

 

Proiectarea și fabricarea fiecărui produs presupune o atenție deosebită acordată ușurinței de utilizare și esteticii de înaltă clasă. De aceea, Fir Italia are în vedere constant îmbunătățirea fiabilității produselor și serviciilor oferite, străduindu-se să revină și să elimine potențialele surse de defecte.

 

 

Din acest motiv, cercetarea și dezvoltarea, inovația, atenția la detalii, apropierea de oameni și de nevoile și dorințele acestora stau la baza identității corporative Fir Italia.

 

 

Există multe caracteristici distinctive care fac un produs Fir Italia să iasă în evidență de restul: de la design la diferitele tipuri de produse și variații pentru fiecare colecție; de la gama largă de finisaje disponibile până la prelucrări și finisaje realizate manual; utilizarea unor materiale speciale, cum ar fi suprafețele DuPont ™ Corian® techno.

 

Designul de înaltă clasă a făcut întotdeauna parte din cultura de producție a companie. La începutul anilor '70, Fir Italia  a fost prima companie din industrie care a încredințat designul estetic al unui robinet unor arhitecți. De altfel, a fost printre primele branduri din industrie care a folosit materiale noi, precum Onyx și Kematal.

 

Combinarea acestora din urmă cu alama tradițională a dus la crearea unei game largi de finisaje colorate ca alternativă la crom. De atunci relația companiei cu lumea designului și arhitecturii a rămas intactă.

 

PUNCTE FORTE

 

1. Documentare și cercetare continuă pentru inovație

 

Analiza preferințelor și nevoilor oamenilor reprezintă punctul de sprijin pe care compania își bazează  proiectarea și fabricarea fiecărui produs în parte. Membrii echipei sunt ghidați de angajamentul de îmbunătățire continuă și caută mereu soluții inovatoare pentru a se asigura că fiecare baterie sanitară din portofoliu este ușor de utilizat și deține o calitate estetică și funcțională ridicată.

 

2. Design și calitate peste medie

 

 

Colecțiile moderne și clasice de baterii și accesorii pentru baie și bucătărie se caracterizează prin designul și valoarea estetică care identifică în mod unic fiecare produs. Catalogul Fir Italia oferă o mare varietate de stiluri. În colecțiile moderne se folosește un design organic, inspirat din natură, caracterizat de forme rotunde, forme complete și eliptice, contururi cilindrice, dar și pătrate, minimaliste. Produsele regăsite în colecțiile clasice sunt realizate într-un stil vintage, care amintește de Belle Epoque și de inspirație britanică a Angliei străvechi.

 

3. Varietatea produselor din categoria bateriilor și a finisajelor disponibile

 

 

O singură baterie sanitară nu poate fi folosită în orice context, în orice spațiu. Din acest motiv, fiecare dintre colecțiile noastre include diferite variante de baterii, ce se pot adapta diferitelor spații și configurații ale spațiilor. De exemplu, pentru bateriile de lavoar, în catalogul Fir Italia există modele care se pot monta direct pe lavoar, pe perete sau direct pe podea.  

Produsele Fir Italia se remarcă nu numai pentru design, ci și pentru numeroasele finisaje disponibile în plus față de cromul tradițional: alb, negru, diferite tonuri de gri, finisaje periate, diferite nuanțe aurii și culori foarte deosebite, care au în comun o estetică remarcantă și o durabilitate ridicată.

 

Toate aceste finisaje sunt regăsite sub numele The Outfit, ce reprezintă de fapt un program complet de finisaje realizate printr-un proces de producție de ultimă generație, denumit ASP - Advanced Superfinish Process.

 

4. Personalizarea produselor

 

Conștienți de faptul că, indiferent de diversitatea portofoliului, produsele Fir Italia nu pot răspunde în totalitate nevoilor clienților, membrii echipei au recurs la posibilitatea de a le personaliza: alungirea sau reducerea dimensiunii unui element, alegerea finisajelor și culorilor care nu sunt incluse în catalog și multe altele.

 

5. Servicii de asistență înainte, în timpul și după vânzare

 

Filozofia Fir Italia duce compania dincolo de conceptul de produs, creând valoare adăugată în jurul acestuia și oferind clienților servicii profesionale de consiliere și asistență înainte, în timpul și după vânzare.