heart
baskey

Noi credem că oamenii ar trebui să aibă baia ideală, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei, ca standard. Furnizăm băi de calitate de mai bine de 100 de ani. De la lavoare la căzi, de la toalete la baterii. Știm că oamenii sunt încântați de posibilitățile existente pentru băile lor dar au nevoie de ajutor să creeze soluția perfectă pentru baia lor - sau cu alte cuvinte ”idealul lor real”. 

 

 

 

Băile sunt spații provocatoare, ceea ce ne încântă pe noi este să ajutăm oamenii sa transpună viziunea lor în realitate. Credem că putem să ajutăm oamenii să își creeze baia lor ”ideală reală” deaorece suntem experții în ergonomie.

 

 

 

”Ergonimie” sună foarte măreț dar în realitate este foarte simplu: se referă la produse cu design axat pe utilizator, gândite din prisma spațiilor modelate după oameni și echilibrul dintre formă și funcționalitate. Și pentru că noi suntem producătorii propriilor produse folosind cele mai bune materiale și muncitori talentați stim că fiecare produs este făcut la cel mai înalt standard de calitate.