()
()
Delta Studio este unicul distribuitor al produselor Kerama Marazzi in Romania.

Oferta complexă pentru orice client (gresie, decor, mozaic, obiecte sanitare și mobilier, baterii sanitare, tapet). Varietate în ceea ce privește formatele disponibile: de la cele mici de 7x15 cm, până la cele Super Maxi de 160x320cm. Produse de înaltă calitate, brand puternic în domeniu, creștere și dezvoltare continuă, echipă dedicată de profesioniști. 

 

MEMBRU AL CELUI MAI MARE GRUP DE PRODUCĂTORI DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII 

 


Activitatea companiei acoperă întregul proces de creare a produselor ceramice, de la carierele de lut, până la vânzarea prin intermediul distribuitorilor din Europa și Rusia, inclusiv peste 370 magazine mono-brand.

 

Portofoliul Kerama Marazzi se laudă cu peste 3.000 de produse – plăci ceramice și gresie porțelanată, elemente decorative, obiecte santiare, mobilier de baie, tapet.

 

Esența filozofiei Kerama Marazzi a vizat întotdeauna angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții. Compania luptă permanent să ofere fiecărui client în parte posibilitatea de a construi un spațiu individualizat și confortabil în jurul finisajelor ceramice, indiferent de veniturile lor.Gama largă de forme și stiluri, paletarul ofertant de nuanțe, designul original și structurile diverse ale materialelor ceramice de finisare – toate permit abordarea proiectelor de amenajări interioare de orice complexitate.
 

KERAMA MARAZZI ÎN LUME

 

În 2020, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Italiei, Milano, a devenit sursă de inspirație pentru KERAMA MARAZZI. Cu câțiva ani în urmă, brandul se orientase deja către tema Italiei, dar colecția actuală este mai individuală și reflectă mai bine spiritul strălucitor și uimitor al orașului Milano, capitala recunoscută a modei și a stilului, cu parfumul epocii Renașterii.

 

 

Colecția 2020 este inspirată de personalitățile celebre ale Italiei, a căror faimă este indisolubil legată de Milano. Printre ei – inventatorul și pictorul Leonardo da Vinci, precum și Gio Ponti – arhitect și designer al cărui nume este asociat cu înflorirea designului italian la mijlocul secolului al XX-lea. O mulțime de materiale ceramice noi pentru finisaje sunt loiale modei. Un total de 34 de serii de plăci ceramice sunt prezentate în colecția MILANO, ce reprezintă combinația ideală a stilului individual și a tendințelor globale.

 

Un eveniment semnificativ, separat, la începutul anului 2020 a fost lansarea unei noi serii de obiecte sanitare și mobilier de baie GEOMETRICA.

 

Colecția MILANO oferă de asemenea, noi reproduceri ale celor mai apreciate materiale naturale: lemn, beton, marmură, piatră. Totodată, compania scoate în evidență și materialele cu cel mai realist model onix în format 120x240. Începutul anului 2020 a marcat și debutul formatului pătrat 120x120 - convenabil și promițător pentru mai toate proiectele.

 

 

Colecția include mai multe serii de gresie porțelanată cu grosimea de 15-20 mm destinată proiectelor cu trafic intens: centre comerciale, aeroporturi, gări, reprezentanțe auto, sedii industriale.


 

ROLUL INOVAȚIEI ȘI AL TEHNOLOGIEIGresia porțelanată este un produs unic, ce combină puterea și energia celor patru elemente naturale: pământ, apă, foc și aer. De-a lungul timpului, omenirea s-a folosit de acest material în construcții și a continuat, de atunci și până în prezent, să îmbunătățească modalitatea de producție a acestuia în căutarea unei calități superioare și a unei estetici mai atrăgătoare.

 

Kerama Marazzi avansează în permanență pe drumul său de lider de piață, modernizând constant metodele de producție, conform tendințelor tehnologice de ultimă generație. Acest lucru îi permite companiei să conceapă și să ofere clienților produse unice, care fac brandul să se remarce în rândul tuturor celorlalți producători de profil.

 

Una dintre inovațiile recente KERAMA MARAZZI este linia Continua +, care a permis producerea formatelor Maxi, de 120x240 cm. Echipamentele de înaltă tehnologie au permis reproducerea frumuseții suprafețelor materialelor populare în construcții, oferindu-le proiectanților și arhitecților produse unice – plăci ceramice decorative. În 2019, KERAMA MARAZZI a extins și mai mult gama de gresie porțelanată produsă pe linia ultramodernă Continua +, anunțând începutul producției formatului superMAXI 160x320 cm, unic pentru Rusia.

 

 

PROCESUL DE PRODUCȚIE

 

Producția KERAMA MARAZZI este reprezentată de trei fabrici moderne cu sediul în Orel și satul Malino (regiunea Moscova). În 2019 aceste fabrici au acumulat o producție de peste 39 milioane de metri pătrați de gresie porțelanată și o producție de peste 16,5 milioane de produse cu rol decorativ: panouri, brâuri, plinte etc.

 

Compania investește constant în dezvoltarea tehnologiilor și dezvoltă noi tipuri de produse în propriul său laborator creativ. În producția plăcilor și a altor produse se utilizează un echipament italian de ultimă generație.

 

În ianuarie 2020 a fost lansată o nouă producție de obiecte sanitare KERAMA MARAZZI în Oryol. Aceasta este o adevărată fabrică italiană construită în Rusia. Toate echipamentele, de la cuptoare la roboți industriali, îndeplinesc cele mai noi standarde europene.

 

Linia tehnologică ocupă 12 mii de metri pătrați. Lansarea aici, a unei noi producții de obiecte sanitare, înseamnă pentru KERAMA MARAZZI atingerea unui nivel cu totul nou. Compania este astfel pregătită să ofere clienților nu numai produse ceramice, ci și soluții practice pentru baie, a căror calitate poate fi ușor verificată și testată, în orice cadru.

 

Delta Studio este unicul distribuitor al produselor Kerama Marazzi in Romania.

 

ARTICOLE BLOG:

 

1. Grand Prix Kerama Marazzi 2020 – Concurs pentru arhitecți și designeri 

2. Surface Laboratory by Kerama Marazzi – soluții profesionale pentru spații publice, comerciale și rezidențiale  

3. Kerama Marazzi – 30 de ani de emoție, de experiență și de inovație 

4Omagiu culturii italiene: COLECȚIA MILANO 2020 de la Kerama Marazzi (partea 1) 

5Omagiu culturii italiene: COLECȚIA MILANO 2020 de la Kerama Marazzi (partea a 2-a) 

 

VIDEO

1.  Noutatile Kerama Marazzi la targul BATIMAT Rusia 2020

2. Surface Laboratory-formate MAXI

3. Colectia Milano