heart
baskey

Apa - sursa vieții și inspirația noastră. Fluidmaster se străduiește să dezvolte soluții care să fie prietenoase cu mediul și cu oamenii, păstrând în același timp calitatea vieții și responsabilitatea față de mediu.

Fluidmaster este un furnizor mondial de soluții sanitare complete, comercializate în mod activ sub mărcile Fluidmaster®, Fluidmaster PRO Series®, LIV® ,SCHWAB®, WISA  și TORBECK®, cu sediul in California și unități de producție in USA, Mexic, Slovenia, UK, Olanda, Turcia, China prin intermediul cărora produsele au o acoperire la nivel global.

Cu o gamă completă de rezervoare si sisteme încastrate , rezervoare vizibile , rigole de duș, valve de umplere și spălare, clapete de acționare și alte produse sanitare, cum ar fi țevi de spălare, racorduri și sifoane , Fluidmaster s-a dezvoltat an de an urmând principiile de bază ale companiei : tehnologie , calitate și durabilitate .

 

       San Juan Capistrano California         

      

Compania Fluidmaster a fost fondată de către inventatorul Albert Schoepe în anul 1957, an în care a creat apoi brevetat prima valvă servo hidraulică din lume, astăzi folosită pe scară largă în piața sanitarelor 

1954 -1970 - Compania Liv și-a început activitatea producând componente și subansamble pentru  industria sanitară

1970 - Liv își extrinde activitatea începând să producă primele modele de rezervoare vizibile

1996 - Începe producția primului rezervor încastrat pentru instalare uscată

2006 - Liv devine parte a grupului sloven de firme Kolektor

2008 – Grupul Kolektor a realizat primul pas în direcția extinderii achiziționând producătorul german de rezervoare Schwab

2014 - Liv devine parte din familia Fluidmaster

              Soluțiile LIV se bazează pe o experiență de peste 60 de ani, timp în care brandul a reușit să devină cel mai mare producător sloven .

              Produsele LIV se regăsesc în soluții sanitare complete pentru spații publice, unități medicale și rezidențiale, în valve de umplere și golire, rezervoare vizibile, rigole de duș, capace de toaletă, racorduri etc. 

Sistemele încastrate din gama Fluidmaster constituie o alegere excelentă pentru echiparea băilor private sau a grupurilor sanitare publice. Rezervoarele încastrate, cu clapete de acționare moderne, perfecte din punct de vedere tehnologic, fiabile, economice și silențioase asigură o funcționare impecabilă.

Selecția diversă de rezervoare, cu diferite funcții, oferă posibilități variate de montare, iar oferta bogată de clapete asigură compatibilitatea estetică cu orice ambient.

Clapetele oferă posibilitatea de a folosi o cantitate mare sau mai mică de apă, astfel contribuim la consumul redus și responsabil de apă.

         Clapetele de acționare din portofoliul nostru sunt:

 

 

        

IPEE - O nouă generație de sisteme sanitare inteligente

 

Recent, Fluidmaster și IPEE și-au unit forțele și cunoștințele pentru a dezvolta noi soluții în ingineria sanitară, primele produse ale acestei colaborări fiind o serie de sisteme sanitare inteligente revoluționare. Acestea au combinat avantajele tehnologiei Fluidmaster a senzorilor infraroșii cu capacitatea IPEE de a detecta utilizarea efectivă. Combinând tehnologia infraroșu cu detectarea utilizării , putem preveni spălarea neintenționată a vasului de toaletă sau a pisoarului. Un astfel de vas de toaletă sau pisoar nu va mai reacționa la mișcarea accidentală a utilizatorului din fața acestuia. Aceste produse sunt cea mai bună soluție pentru cel mai înalt nivel de igienă !