()
()

PLITA INDUCTIE FH 604 2L 1 FLEXI T PWL

Brand: FRANKE Cod: EL687 / CF: 108.0377.087
Acest produs nu mai face parte din oferta Delta Studio
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa
descriere si caracteristici
Plita cu Inductie cu 4 zone de gatit, touch control slider cu 11 niveluri de putere si recunoastere automata a vasului de gatit. Inductia este o tehnologie inovativa pentru prepararea alimentelor, care prezinta mai multe avantaje. Principiul de functionare se bazeaza pe prezenta unei bobine sub suprafata pe care se gateste, bobina care, alimentata de un circuit electronic, creeaza un curent indus. In acest fel caldura este generata direct in vasul de gatit care se incalzeste instantaneu, in timp ce suprafata plitei ramane rece. Zona Flexi. Noua zona de gatit se adapteaza oricaror necesitati de gatit. Poate fi utilizata ca o zona foarte mare sau poate fi divizata in doua zone independente mai mici. Plita se poate adapta la dimensiuni diverse ale recipientelor de gatit.

Dimensiuni: 590x520 mm;
Dimensiuni incastrare: 560x490 mm;
Adancime caseta: 48 mm;
Putere totala absorbita: Puterea maxima poate fi limitata la 2,9 kW, 3,7 kW, 6 kW sau 7,1 kW;
Comenzi: Touch control slider 9 nivele de putere;
Functii: Functia Stop & Go, Functia Booster, Functia incalzire mancare, Sistem de siguranta pentru copii, Indicator prezenta caldura reziduala, Setare iniţială automată, Setare specială pentru cantităţi mari de alimente.
Cod:
EL687

Lungime (mm):
590

Greutate (kg):
10

Culoare:
NEGRU

Brand:
FRANKE

Cod furnizor:
108.0377.087

brand-image
Franke este o companie elveţiană cu 70 de subsidiare in 40 de ţări la nivel global. Bazele companiei au fost puse in anul 1911, prímele chiuvete fiind produse in anul 1925. Franke este cel mai mare producător de chiuvete pentru bucătărie din lume şi este leader in cercetarea şi dezvoltarea unor materiale şi a unor produse noi pentru bucătărie. Franke este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucătării casnice. Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998 fiind lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic.  
review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.
produse similare