()
()

Amenajare casa
Casa Nature

Birou: Biroul de Arhitectură Delta Studio
Foto: Vlad Crețeanu 
Localizare: comuna Berceni 
Beneficiari: familie cu un copil
Durată execuție: 6 luni 
Suprafață utilă: 120 mp 
Buget estimativ 50.000 euro
Branduri: Porcelanosa, Dalet, Sanswiss, Argenta, Wall&Deco, Formmat, Mercantini, Samoa, Franke, Flexmat


Atunci când visezi la casa perfectă, nu știi dacă aceasta poate deveni realitate sau nu. În cazul beneficiarilor Casei Nature, acest lucru s-a întâmplat, iar ei sunt foarte fericiți cu rezultatul final. Hai să facem un mic tur al acestei amenajări împreună!

Casa, localizată în comuna Berceni, într-o zonă liniștită și intimă, are o suprafață utilă de 110 mp și este compartimentată astfel: la parter regăsim holul de acces, zona de open space formată din living și dining, o bucătărie separată printr-o partiție metalică și o baie.

La etaj avem dormitorul matrimonial, dormitorul copilului, un birou și o baie. Primul pas în începerea proiectului a fost releveul și identificarea contextului, a împărțirii și a compartimentării spațiului, după care designul propus de arhitectă a venit natural. Conceptul de amenajare a gravitat în jurul ideii de a aduce natura în interior, prin texturile și cromatica folosite: verde și nuanțe pământii, într-un ambient confortabil și primitor, potrivit unei familii cu un copil.

Bucătăria este concepută în stil modern cu influențe clasice, iar mobilierul este făcut pe comandă, în Piatra Neamț. Arhitecta a optat aici pentru un blat de cuarț de la Belenco, unul dintre cele mai rezistente blaturi existente pe piață. Cuarțul compozit este un material durabil, ușor de curățat și nu se pătează.

În baia de jos s-au folosit plăci ceramice din colecția Rialto Grey de la Kerama Marazzi, mobilier Zen și lavoar gri din colecția color by Karim Rashid.

În baia de la etaj au fost folosite plăci Prada White și Mombasa Prada White de la Porcelanosa, împreună cu mobilierul de baie Dalet, colecția Stay.

Tapetul de la Wall & Deco aduce, de asemenea, un touch foarte fin și subliniază motivul întregii amenajări, și anume natura. Un element unic în această locuință, care va dăinui permanent, sunt tablourile create de arhitectă – ele se integrează perfect în ambient și personalizează casa.

Testimonial beneficiari

“Totul a început căutând inspirație pentru amenajarea interioară a casei noastre. Ne-am trezit într-o mare de alegeri: poze, modele, culori, texturi, începând de la finisajele interioare, până la mobilier, decorațiuni și totul trebuia să conveargă aceluiași scop: să îmbine utilul cu plăcutul și să creeze un ambient care să reflecte stilul nostru de viață.

Finalul a depășit așteptările noastre. Este o casă pe care nu am văzut-o în nicio poză, dar a fost mereu în mintea noastră. Este acasă, suntem noi.”

Această amenajare completă semnată de biroul  de arhitectură Delta Studio Design se aliniază filosofiei Smart Luxury, însemnând un lux pe care ți-l poți permite, prin integrarea inteligentă în design a produselor și finisajelor cu un raport calitate-preț bun și cu o estetică aliniată celor mai noi tendințe.

 

Vrei o amenajareSmart Luxury

“LA CHEIE”
vezi prezentarea video
Proiectul
Suntem cel mai mare birou de Arhitectură de Interior din România, premiat internațional.
Produsele
Nu alergi după produse. Gamă variată, branduri renumite.
One stop shop!
Execuția
Scapi de bătăile de cap. Calitatea execuției pe măsura calității produselor.
Delta Studio este lider național în amenajările interioare rezidențiale premium
- Premii naționale și internaționale -
București, 2021
Londra, 2020 și 2021
București, 2021
alte proiecte