Dana Adascalitei (Piatra Neamt)

Designer

Mobile: +40 723 610 585

Email: dana.adascalitei@deltastudio.ro

B-dul Traian bl A6, Parter, Piatra Neamt, Romania

Lucreaza la Delta Studio din 2015. Printre proiectele de referinta la care a lucrat, se afla amenajarea pentru domnul Barbu Neculai - aportul sau la acest proiect a fost acela de  designer (discutii pe materiale si texturi, aranjament placi, randari).

Spatiul sau preferat intr-o casa este living-ul, deoarece ofera o libertate mai mare din punct de vedere functional (poate include loc de luat masa, loc de discutii, zona de relaxare, zona de lectura etc); aici se poate jongla cu materiale, texturi, forme, obiecte de iluminat si de decor.

Casa ei ideala ar fi intr-o zona de munte (versantul in spatele casei si un rau la 200 m in fata acesteia); o constructie cu subsol partial+parter+mansarda compartimentata astfel: subsol partial - o camera (pivnita) sub bucatarie, parter: living spatios cuplat cu locul de luat masa si bucataria open space, bow window cu loc de lectura, camara, camera de oaspeti, baie, windfang. Terasa spre versant. Mansarda: open space cu o supanta in care va fi plasat dormitorul (cu fereastra tip velux ), o baie si restul spatiului pentru atelier de lucru (pictura, sculptura, modelaj etc). Mobilierul si corpurile de iluminat ar fi in stil minimalist (linii si forme simple si drepte), iar materialele si texturile cu influente scandinave (mult lemn, caramida sau piatra), cu pete de culori calde si vii pentru a compensa raceala stilului minimalist.