Alexandra Nicula

Absolventa a Facultatii de Design Interior in cadrul Universitatii de Vest Timisoara si Master in cadrul Universitatii Nationala de Arte Bucuresti, este preocupata de crearea atmosferei dorite de client. Pentru ea, fiecare proiect este unic si adaptat intrebuintarii sale. Interiorul unei locuinte este oglinda fiecaruia dintre noi si o extensie a personalitatii noastre.

Art Interiors by Alexandra Nicula, studio de creatie care ofera servicii complete de amenajare si design interior pentru orice tip de spatiu: rezidential, comercial, office, spatiu public. Un proiect complet include consultanta, concept, proiectare, vizualizari 3D, alegerea finisajelor si management de proiect.

Ambianta este traita si perceputa subiectiv de fiecare dintre noi. Iubim oamenii si vrem ca fiecare amenajare sa fie adaptata clientului si sa ii reflecte personalitatea. Tinem pasul cu ultimele tendinte in design iar studiile si experienta acumulata pana acum ne ajuta sa gasim cele mai bune solutii si sa abordam in mod unic fiecare amenajare. Facem asocieri impresionante, artistice, dar intotdeauna urmarim si partea functionala a amenajarii.

Ne plac provocarile, lucram in echipa cu multa pasiune la fiecare proiect, credem in ideile noastre si avem o colaborare stransa cu fiecare client, pentru a transpune cat mai bine in spatiul real nevoile si dorintele sale. Vrem sa dam culoare viselor tale si te ajutam sa descoperi placerea de a locui intr-un spatiu asa cum ti l-ai dorit, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Idei de amenajare
Bright / ARHITECT: Alexandra Nicula
Bucataria Baron, proiectata in forma de L. Finisajele deschise, impreuna cu buna compartimentare a pieselor de mobilier, creeaza un ansamblu
Audrey / ARHITECT: Alexandra Nicula
O amenajare ce reflecta feminitate prin toate detaliile. Finisajele si decoratiunile propuse fac din acest spatiu o adevarata oaza de relaxare.
Chic / ARHITECT: Alexandra Nicula
O baie feminina conceputa ca un budoir, in care fiecare detaliu este atent ales pentru a exprima gingasie si delicatete. Placile ceramice Irish