Andreea Baban - Rheea Studio

Andreea Baban este Arhitect de Interior si fondator Rheea Studio.

A studiat Facultatea de Arhitectura de Interior, in cadrul Universtiatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, din Bucuresti.

 "Vad arhitectura de interior ca o fuziune intre scenografie, design si ergonomie. Pasiunea pentru acestea imi cultiva imaginatia si interesul de a gandi interioarele ca fiind extensie a fiecaruia din noi, o unealta catre productivitate, stare de spirit si energie.

Creez cu si pentru oameni. Astfel, caut sa integrez emotiile si dorintele beneficiarilor cu viziunea mea, pentru ca rezultatul final sa fie unul justificat din punct de vedere functional, estetic, calitativ si financiar.

Satisfactia cea mai mare este ca am posibilitatea de a lasa lucruri palpabile in urma mea – este minunat sa particip la crearea si optimizarea unui spatiu in care se vor desfasura vietile unor oameni."

 Contact 

e-mail: contact@rheeastudio.ro

tel: +40729 811 629

www.rheeastudio.ro

Pagina facebook.

Idei de amenajare
O amenajare de bucatarie in stil scandinav, cu mobilier de bucatarie Baron din lemn de tei vopsit opac. Mobilierul are fronturi cu rama din lemn
Apartamentele din cadrul Sisești 42 indeplinesc toate cerintele locuintei ideale pentru orice familie, cuplu sau persoana care doreste sa-si