Aurelia Filip

Aurelia Filip este designer de interior, blogger, artist plastic si lector pentru cursuri de design interior cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, dintre care 2 ani in predarea de cursuri interactive de creativitate si design interior in cadrul Design Corner si de 10 ani ca designer si managing partner in House Line interior studio.

Absolventa a Universitatii de Arte Decorative si Design la sectia de Arta murala (2000-2004), Aurelia este un trainer empatic si pasionat de tot ce inseamna creativitate si design. Activitatea profesionala include realizarea unor proiecte ample de design interior comercial si rezidential in Romania si Italia, arhitectura, design grafic si consiliere de branding, traininguri creative.

Designul de interioare nu reprezinta pentru Aurelia Filip o meserie, ci mai degraba un stil de viata, ce implica cercetare, studiu, analiza si o personalizare artistica a fiecarui proiect. Nu face niciodata rabat de la calitate si foloseste cu precadere materiale naturale in combinatii din cele mai originale.

'Pasiunea mea pentru artele decorative a inceput de mica, asa ca le-am cerut parintilor mei sa studiez la Liceul de Arte. Firesc si natural, am continuat cu Facultatea de Arte Decorative si Design din Bucuresti, iar in aceasta perioada am avut sansa de a participa la o lucrare de restaurare a unui mare palat bucurestean in stil toscan. Mi-am descoperit astfel fascinatia pentru designul de interior, apoi am fost designer pentru branduri importante de mobilier, iar de atunci am decorat sute de case, am trait sute de povesti, fiecare deosebita, fiecare speciala in felul ei, in toate stilurile lumii. Din 2007 am pornit impreuna cu sotul si partenerul meu, Radu Filip, in aventura antreprenoriatului in design, activitate ce ne-a adus multe provocari, dar si nenumarate satisfactii. Lucrarile realizate de atunci si pana astazi se incadreaza in mai multe categorii de functionalitate, sunt comerciale, rezidentiale si au la baza mai multe tipuri de teme de creatie.'

Cel mai elaborat proiect al nostru a fost si cel mai mare, este vorba despre un complex de evenimente pe 10.000 mp, aflat in Otopeni. Este totodata si unul de suflet, la care am muncit mult, pentru ca fiecare zona a trebuit detaliata si gandita dupa functia sa. Mai exact, este vorba despre doua saloane de evenimente, un restaurant, piscine, zona de relaxare si narghilele, cort de evenimente, bar pentru piscina si gradina.

A fost o lucrare de mare anvergura, care s-a bucurat si dupa lansare de succes, ceea ce ne-a confirmat faptul ca implicarea noastra timp de un an a avut rezultate frumoase. De atunci printre clientii nostri se numara Hotel Magic, Aristocrat events, American Ballroom, Blues cafe, Prohibition caffe and pub si multe proiecte rezidentiale, realizate cu suflet si pasiune.