heart
baskey

Beelive Design

Suntem Anca Fetcu Lupu, designer și Ioana Daniel, arhitect, iar de peste un an colaborăm în formula Beelive. 

Am realizat că ne completăm perfect, prin cunoștințele și background-ul fiecăreia dintre noi, astfel încât proiectele pe care le realizăm sunt “out of the box”.

Nu ne place să călcăm pe cărări bătătorite. Sigur că este important să ținem cont de standarde de ergonomie și de siguranță, de normativele de proiectare, dar lăsând la o parte lucrurile acestea, nu ne place să aplicăm formule ușoare. Ne place să venim cu abordări care sunt cu adevărat custom, realizate cu drag pentru fiecare client în parte. Când vorbim de etapa de mobilare a unei amenajări, îmbinăm elemente unicat pe care le proiectăm noi cu piese din comerț. Credem că e important să existe lucruri unice în fiecare spațiu proiectat.

În fiecare amenajare plecăm de la beneficiar, cine este el și care sunt nevoile lui, ne place să credem că înțelegem la un nivel mai profund nevoile clienților noștri.

Atunci când clientul nu știe să definescă el însuși cum i-ar plăcea să arate spațiul său, din descrierea stilului de viață și din brief-ul realizat reușim să ne dăm seama cum ar trebui să răspundem nevoilor specifice, ce își doresc, ce li se potrivește. 

Încercăm să înțelegem cumva oamenii și la un alt nivel astfel încât să ne putem da brief-ul corespunzător. Cumva da, această capacitate de a citi printre rânduri și de a înțelege exact nevoile oamenilor, chiar dacă ei nu au capacitatea de a transmite foarte bine, credem că acesta este un atuu al nostru și chestia asta vine din background-ul nostru odată cu experiența de mulți ani a fiecăreia dintre noi.

Apropos de background-ul fiecăreia: Ioana e absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București promoția 2008, cu studii realizate atât la București cât și la Universitatea din Karlsruhe, Germania și cu o experiență de 12 ani în proiectare. Anca este specializată pe design de obiect cu diplomă obținută în UK, studiile începându-le la Universitatea de Arte București și încheiate în Anglia la University of Wolverhampton (2008), cu experiență în design de produs și graphic design de 12 ani.

Contacteaza arhitect
LUCRARI
The loft (Airbnb)
The loft (Airbnb)
Scandinav/Nordic / arh. Beelive Design
VEZI DETALII
Pop Art (Airbnb)
Pop Art (Airbnb)
Pop Art / arh. Beelive Design
VEZI DETALII
Man Island (Airbnb)
Man Island (Airbnb)
Contemporan / arh. Beelive Design
VEZI DETALII
Her Island (Airbnb)
Her Island (Airbnb)
Scandinav/Nordic / arh. Beelive Design
VEZI DETALII