heart
baskey

Cristiana Zgripcea

Arhitect cu drept de semnatura si membru al Ordinului Arhitectilor din Romania, a studiat arhitectura in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti, intre anii 2005 si 2011.

Este un arhitect orientat catre detalierea proiectului tehnic, cu experienta de peste opt ani acumulata in toate fazele de proiectare: coordonarea tuturor specialitatilor cu documentatia de arhitectura, elaborarea de solutii tehnice in consultanta cu specialisti in domeniu, mentinerea contactului cu furnizorii si selectarea materialelor optime.

In domeniul designului de interior, de produs si cel al amenajarilor peisagistice, exploreaza de patru ani frumosul alaturi de beneficiarii sai, gasind cele mai corecte si placute solutii in scopul unui rezultat primitor, functional si durabil. In acelasi timp, considera ca atingerea, conceptul si atitudinea feminine in cadrul designului de interior aduc un plus de sensibilitate si rafinament, concretizandu-si ideile in mai mult de 50 de proiecte realizate ce adapostesc functiuni diferite: rezidential, comercial, industrial, urban, etc.

“Simplicity is complexity resolved” – Constantin Brancusi (1876-1957)

Contacteaza arhitect
LUCRARI
Restaurant Hotel Calea Victoriei
Restaurant Hotel Calea Victoriei
Modern / arh. Cristiana Zgripcea
VEZI DETALII
Primaverii Headquarters
Primaverii Headquarters
Modern / arh. Cristiana Zgripcea
VEZI DETALII