Dana Kallo

Am studiat la Universitatea de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti, specializarea Design Interior. Pasionata de desen, am inceput inca din perioada facultatii sa colaborez cu diferite firme de profil. Am crescut si am invatat din fiecare colaborare, am pus suflet si munca in toate proiectele la care am participat.
Am avut placerea de a cunoaste si lucra cu oameni diferiti, provenind din medii foarte variate si cred ca toti au contribuit intr-un fel la ceea ce sunt acum. Datorita lor si a experientei acumulate timp de 8 ani, atat in birou ca desenator tehnic, grafician si designer, cat si pe santier, pot spune acum ca sunt o persoana norocoasa, ca hobby-ul imi este meserie.
Printre lucrarile facute, sunt cateva despre care pot spune ca au un loc aparte in sufletul meu, fapt datorat in mare parte oamenilor alaturi de care conceptul de pe hartie a devenit realitate: echipa, beneficiari si colaboratori. Restaurantul Artrattoria - Hotel Art Buzau, este unul dintre aceste proiecte dragi, la fel ca Poem Caffe – Braila, Re:public – centrul vechi Bucuresti si Atlantis Business Center Bucuresti. 


Proiecte realizate in colaborare cu Delta Studio: Poem Caffe, Re:public, Atlantis Business Center, apartament Nerva Traian.

Idei de amenajare