Daniel Tudor

Amenajarea unui camin oglindeste starea de spirit a proprietarilor ce au curajul si tineretea spirituala de a incepe o noua viata intr-o casa intinerita. 
Amenajarea interioara este reusita atunci cand surprinde, cand naste curiozitati, cand te linisteste si te relaxeaza dupa o zi de munca, te bucura si nu deranjeaza ochiul. Cea mai reusita amenajare este aceea facuta dupa dorintele si visurile clientilor, indrumati, calauziti de un designer. 
Reamenajarea este, dupa mine, cea mai buna decizie luata vis a vis de primul camin, ea corectand ceea ce poate nu ai stiut sa ceri atunci cand ai construit casa, nu ai putut sa faci sau nu au existat mijloacele necesare in momentul respectiv.

 

Idei de amenajare
Un centru cu o suprafata aproximativa de 700 mp. Placari ceramice de la Dalet, colectiile Madeira si Easy Colors. Obiecte sanitare Form 500 de la
Un spatiu amplu de aproximativ 1500 mp. Baile sunt finisate cu placi ceramice din colectiile Harmony, Easy Colors si mozaic Chess de la Dalet.
Bar Royal / ARHITECT: Daniel Tudor
Un spatiu de aproximativ 200 mp, placat cu placi ceramice de la Natucer si Dalet - Marrakesh si Deco Selma Gris. Obiecte sanitare de la Rak, lavoare