Victor Grosu

"Provin dintr-o familie de arhitecti: mama, tatal si fratele meu, suntem toti arhitecti. De mic copil, desenam masini, desene animate, picturi. M-am indreptat ulterior catre designul de interior si de produs, simtind ca arhitectura incepe din interior iar din exterior este ca o sculptura (exista o metafora la care tin mult, “arhitectura este sculptura locuita”).
Ma atrag interioarele tocmai fiindca au o viata mai scurta si trebuie sa produca o impresie puternica – sunt provocat astfel sa creez spatii care declanseaza o emotie si creeaza o poveste." 

Idei de amenajare
Art Studio / ARHITECT: Victor Grosu
O amenajare in care mobilierul cu unghiuri drepte si elemente decorative pastrate la minim pune in valoare amplitudinea spatiului.
Art Studio / ARHITECT: Victor Grosu
Mobilierul Tamed Nature este inserat intr-un ambient contemporan, subliniat prin fronturile lucioase, ce reflecta luminile atent orchestrate.
Art Studio / ARHITECT: Victor Grosu
O incapere ai carei pereti jucausi stimuleaza imaginatia. Formele liniare si finisajele deschise la culoare creeaza un ambient curat.
Restaurantul are circa 70-80 de locuri la mese si ocupa un spatiu de doua nivele intr-o cladire veche, de pe strada CA Rosetti, ce pare sa fi
Il Locale / ARHITECT: Victor Grosu
Mobilier personalizat Formmat: fronturi bar, fronturi bucatarie, dulapuri pentru vinuri, garderoba, corpuri separatoare spatiu, zona bar - MDF
Gallo Nero Dorobanti, restaurant italian din zona Charles de Gaulle, Bucuresti, a trecut la finalul anului 2015 printr-o renovare semnificativa, in