Raluca Muresan

Raluca Muresan, arhitecta de interior, laureata in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Bucuresti, promotia 2006-2011.

Pe durata studiilor am colaborat cu o firma de Arhitectura din Bucuresti, indeplinind rolul de Arhitect de Interior si Grafician. Cu experienta dobandita si diploma obtinuta am fost acceptata la una din cele mai mari firme de Arhitectura si Amenajari de Interior din Italia, la Roma, ( http://www.pultrone.it/ ) urmand o colaborare de 10 luni cu acestia. Aici am urmat numeroase cursuri de formare avand ca scop asimilarea cat mai multor informatii tehnice (materiale, detalii tehnice) dar si coordonarea proiectelor in echipa, incepand de la santier si ajungand pana la finalizarea locuintelor. 

Deoarece ,,arhitectura este o imensa deschidere spre tot ce ne inspira”, scopul meu este de a incerca sa modelez designul astfel incat structura sa sa devina arhitecturala, sa transmita o emotie, sa trezeasca un sentiment


Arh. Raluca Muresan
 

Idei de amenajare
Atelier / ARHITECT: Raluca Muresan
Un ambient contemporan creat cu mobilierul de bucatarie Atelier de la Aster Cucine. Fronturile lucioase reflecta intens lumina.
Moderna / ARHITECT: Raluca Muresan
Un spatiu contemporan cu aluzii naturale, mobilat cu bucataria Tamed Nature cu fronturi din MDF lucios.