Termeni si conditii

Termeni si Conditii

 

I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.deltastudio.ro

Site-ul www.deltastudio.ro este proprietatea DELTASTUDIO SRL, CUI RO13547221, Bucuresti. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.deltastudio.ro, numit generic in continuare si "site-ul". E-mail de contact: marketing@deltastudio.ro.
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile stipulate de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1.  DEFINITII SI TERMENI

Utilizator  – persoana fizica / juridica care are sau obtine acces la site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Delta Studio (electronic, telefonic, etc).

Client – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site care, prin finalizarea procesului de inregistrare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite transmiterea comenzii si care contine informatii despre Client/Utilizator si istoricul Clientului in Site (Comenzi lansate, Idei de amenajare, Colectii si produse favorite, Informatii primite etc.).

Continut - toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

Favorite – sectiune din Cont care permite Clientului sa isi salveze produsele si colectiile preferate.

Cos comanda – maniera prin care Clientul transmite DeltaStudio intentia sa de a achizitiona produsele adaugate

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea DELTASTUDIO SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

Nivel de pret –grupa de pret in care se incadreaza produsul, stabilita in functie de categoria de produse. Modul de stabilire a nivelului de pret este mentionat in text, in cadrul fiecarei categorii.

Intervalul exact de pret, in euro, in care se incadreaza colectia/ produsul respectiv este afisat sub imaginea aferenta produsului.

Comenzi lansate – comenzi finalizate de utilizator prin apasarea butonului Finalizeaza comanda.

Informatii solicitate – prin butonul “Solicita informatii” existent in dreptul fiecarui produs, se trimite un formular catre echipa Delta Studio. Un Consilier (Consultant) de vanzari va raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 2-5 zile lucratoare.

Consilier (Consultant) de vanzari – angajat al Delta Studio care se ocupa de prelucrarea comenzii dupa primire

2. COMANDA, PRODUSELE

2.1 Clientul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de comanda, urmand a finaliza Comanda prin butonul “finalizeaza comanda” din sectiunea Cos comanda.

2.2. Prin finalizarea Comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de el sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii

2.3 Prin finalizarea Comenzii, clientul consimte ca Delta Studio poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil agreat, in orice situatie in care este necesara contactarea sa. Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) prin care Delta Studio isi deruleaza operatiunile comerciale.

 2.4. Comanda este preluata de un Consilier de vanzari, intr-un interval de 2-5 zile lucratoare. Acesta va contacta clientul prin email sau telefon pentru a discuta comanda plasata, disponibilitatea produselor si termenul de livrare. Confirmarea finala a comenzii se face odată cu trimiterea facturii și confirmarea plății, in funcție de stocul disponibil in ordinea veniri comenzilor

2.5 Produsele nu se platesc online pe site, detaliile despre disponibilitatea lor si plata stabilindu-se cu Consilierii de vanzari. Pretul final,disponibilitatea, modalitatea de plata si termenul de plata sunt stabilite exclusiv prin contract cu Consilierii de vanzari, ulterior plasarii (finalizarii) Comenzii.

 2.6 Preturile afisate pe site sunt in lei (RON) si includ TVA. Preturile pot fi actualizate de Delta Studio si modificate fara nici o notificare prealabila, varianta finala fiind cea confirmata de Consilierul de vanzari.

2.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si colectiilor de pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Delta Studio, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE

3.1. Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Delta Studio, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de DeltaStudio, includerea oricarui continut in afara site-ului, decat cu acordul scris expres al Delta Studio

3.3. In cazul in care Delta Studio confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Delta Studio pentru respectivul Client/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.4. Niciun continut transmis catre Client sau Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea DeltaStudio si/sau al angajatului/prepusului angajat Delta Studio care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4. CONFIDENTIALITATE

4.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre utilizator vor ramane in proprietatea Delta Studio.

4.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de utilizator cu privire la comanda  fara consimtamantul prealabil scris al Delta Studio.

4.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Delta Studio acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Delta Studio sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, sugestii, know-how-uri sau tehnici pe care le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Delta Studio nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

4.4. Prin inscrierea in baza de date a Delta Studio, utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Delta Studio: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Delta Studio poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

5. PUBLICITATE

5.1. Newsletterele Delta Studio sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Delta Studio. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

5.2. In momentul in care clientul isi creeaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre acesta poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Delta Studio in acest sens.

5.3. Dezabonarea de la primirea newsletterelor se poate face in orice moment folosind butonul special destinat din cadrul oricarui newsletter

5.4. Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si conditii.

6. RASPUNDERE

6.1 Prin crearea si utilizarea contului, Clientul / Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

 

6.2 Prin crearea Contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul / Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

 

6.3 Ulterior crearii contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului, precum si a preturilor, denumirilor si tuturor celoralte detalii afisate pe site.

 

6.4 Termenii si Conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre Delta Studio, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilorde la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin crearea contului si/sau prin trimiterea comenzii.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Delta Studio are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizator.

7.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor privind situatia contului lor, informarea  privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  produselor si serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  produselor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  clientului.

7.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Delta Studio si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Delta Studio, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Delta Studio, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Delta Studio atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

7.4. Prin citirea documentului de fata ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

7.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Soseaua Progresului 1-3, sector 5, Bucuresti, in atentia Delta Studio SRL va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate si va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

7.6 De asemenea, Delta Studio poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata

7.8. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, instantelejudecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. FORTA MAJORA

8.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

8.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Delta Studio si clienti / utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 


CONDITII DE RETUR

Cumparatorul care doreste sa faca un retur sau sa renunte la cumparare va trimite o cerere scrisa catre office@deltastudio.ro.

Dupa verificarea si aprobarea in scris a cererii, urmeaza ca Vanzatorul sa o inregistreze si sa ii comunice Cumparatorului prin email numarul de inregistrare, confirmand acceptarea returului, dupa caz.

Cumparatorul trebuie sa trimita produsul prin curier, costul expeditiei intrand in sarcina sa. Numarul de inregistrare a cererii trebuie sa fie trecut si pe documentul de transport (AWB). Produsele returnate fara aprobarea in scris a Vanzatorului si fara numarul de inregistrare trecut pe AWB nu vor fi luate in considerare, iar receptia produsului va fi refuzata.

IMPORTANT: Nu se vor trimite produse in retur sau renuntare la cumparare la showroom-uri. Returul trebuie trimis catre depozitul central Delta Studio din Str. Ghetu Anghel 84-90, sector 3, Bucuresti.

In cazul retururilor repetate sau atunci cand se considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie, Vanzatorul are dreptul sa refuze returul si sa solicite daune interese Cumparatorului, in conditiile legislatiei aplicabile.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate din magazinul online www.delta studio.ro si alte produse pe care Cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze nu fac obiectul responsabilitatii Vanzatorului. 

Daca returul este acceptat, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un produs identic. In cazul in care un produs identic nu se mai afla in stoc sau nu poate fi adus, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a valorii produsului. 
Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs, in cazul in care produsul este mai scump, Cumparatorul va plati diferenta, iar daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, Cumparatorul va primi rambursarea partiala corespunzatoare. 
In cazul in care Cumparatorul doreste returnarea banilor, termenul maxim legal este de 14 de zile de la confirmarea returului, dar nu inainte ca produsul retur sa ajunga la Delta Studio.

Situatii de retur:

1. Renuntarea la produsul achizitionat (Renuntarea la cumparare)

Conform legislatiei in vigoare, posibilitatea de retur al unui produs fara a preciza motivele se aplica numai cumparatorilor persoane fizice (detalii in O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative). 
Notificarea de retur se face in scris la office@deltastudio.ro in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produsului.

Cumparatorul care renunta la cumparare in conditiile legii va suporta costurile directe legate de returnarea produselor (art 14 (2), O.U.G. Nr. 34/2014 ). Produsul va fi trimis prin curier de catre Cumparator catre depozitul central Delta Studio din Str. Ghetu Anghel 84-90, sector 3, Bucuresti.

Produsele se trimit Vanzatorului in starea in care au fost primite, in cutia originala, cu toate accesoriile, cosumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Renuntarea la cumparare nu va fi acceptata in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Daca renuntarea la cumparare este aprobata, Vanzatorul va returna contravaloarea produselor la care Cumparatorul a renuntat in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii notificarii de retragere din prezentul contract, dar nu inainte de a receptiona produsul respectiv. Suma va fi rambursata prin ordin de plata in contul clientului. Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente comenzii initiale, nu se returneaza.

In cazul in care, in urma returului, Vanzatorul constata o diminuare a valorii produsului datorata manipularii, va percepe Clientului o taxa de resigilare. Pentru a evita aceasta situatie, Cumparatorul este sfatuit sa supra-ambaleze produsul si cutia originala intr-un alt ambalaj, pentru a le proteja mai bine. 

Urmatoarele produse nu beneficiaza de dreptul de renuntare: 

Produsele aprovizionate conform specificatiilor Cumparatorului, pe baza de comanda speciala;
Produse identice achizitionate si desigilate (peste 2 bucati);
Produse care prezinta urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzura sau de consum;
Produse care prezinta seriile complet sau partial sterse, urmele unor socuri electrice;

2. Livrare eronata

In cazul livrarii in alta cantitate sau a unui alt produs, Cumparatorul trebuie sa semnaleze incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore de la receptia efectiva pentru a putea returna produsul. In acest caz, transportul si manipularea sunt gratuite pentru client. Recomandam Cumparatorului ca, in caz de livrare gresita, sa sune imediat la numarul de telefon de pe site. 
Produsele se vor returna in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cosumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.