Campanie Delta Studio StayHome

Am lansat Campania #StayHome. Plan your next home.

Daca esti deja intr-un proces de amenajare sau daca planuiai sa te ocupi de curand, profita de timpul liber pentru a-l face sa devina realitate. Iti stam la dispozitie pentru consultari virtuale cu video despre amenajarea ta.

Update mai 2020 : Campania #StayHome. Plan your next home s-a incheiat. Te invitam sa profiti de campania noastra de reduceri #SmartLuxury.

Campanie Delta Studio StayHomeCare sunt pasii Campaniei?

  1. Completezi detaliile proiectului in formularul din partea de jos a paginii, cu date despre tine si proiectul de amenajare.
  2. Beneficiezi de o sesiune video de consultanta – unul dintre consultantii nostri te apeleaza cu video, pentru a discuta despre amenajarea ta: stil de design, produse recomandate, buget, stocuri.
  3. Comanzi online produsele si esti cu un pas mai aproape de casa ideala.

Beneficiile campaniei #StayHome

  • Iti folosesti momentele libere pentru a lucra pe indelete la amenajarea casei tale, alaturi de un specialist.
  • Un consilier de vanzari cu experienta iti sta la dispozitie gratuit, prin telefon sau intr-unul din showroomurile noastre (doar pe baza unei programari prealabile si functie acord cu prevederile oficiale).
  • Poti vedea produsele in showroomul nostru virtual sau intr-unul din showroomurile noastre (in baza unei programari prealabile, in functie de prevederile oficiale).
  • In aceasta perioada, iti oferim conditii si oferte speciale.
  • Detinem stocuri semnificative de produse, pe care le putem livra rapid in toata tara, in conditii de maxima siguranta.

Motivatia noastra

Perioadele de criza ne scot din rutina cu care ne-am obisnuit si tindem sa devenim extrem de vulnerabili. Experientele celor care au depasit situatii dezastruoase ne invata ca cei care s-au concentrat asupra unui plan de viitor, asupra unui scop bine definit, au rezistat cel mai bine si au depasit mult mai usor perioada nefasta.

Nu renunta la proiectele pe care le ai, ci foloseste-le ca parghii si motivatii pentru a trece cu bine de aceasta etapa dificila.
Iti punem toata experienta noastra la dispozitie si vom lucra impreuna la planificarea si materializarea casei pe care ti-o doresti.

Dragos Bonea,
Director general Delta Studio

Primii participanti la campanie au fost foarte incantati de ajutorul primit. Inscrie-te aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *