heart
baskey
DELTA STUDIO
- design interior accesibil -

Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate. Colaborarea cu furnizori de top din intreaga lume asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare, iar atentia fata de spiritul romanesc se manifesta prin parteneriate cu profesionisti locali si dezvoltarea de noi capacitati de productie. In cei peste 20 de ani de la infiintare, Delta Studio s-a implicat in mii de proiecte de design interior, imprimandu-si de fiecare data entuziasmul pentru detalii si executii impecabile.

“Think different” - Amenajari interioare inteligente
Cand vine vorba de amenajari interioare, majoritatea se gandesc in primul rand la cost (e suficient sa urmaresti anunturile publicitare ale marilor lanturi de retail din domeniu), dar noi ne gandim in primul rand la valoare. Din punctul nostru de vedere, aceasta este ordinea fireasca, scopul amenajarii unui spatiu fiind in primul rand acela de a genera o valoare cat mai inalta (care se poate masura in functie de destinatia spatiului, prin nivelul de confort, buna dispozitie, impact social sau comercial pe care il induce) si abia apoi, in plan secundar, ca aceasta valoare sa fie obtinuta cu un cost (nu numai bani, dar si timp si efort cheltuit) cat mai redus.

Nu ne adresam numai celor care sunt dispusi sa faca investitii de amploare, ci tuturor celor care doresc sa investeasca inteligent? – adica sa obtina maximul de valoare posibil raportat la volumul investitiei pe care sunt dispusi sa o faca.

In viziunea noastra, o amenajare interioara inteligenta este o amenajare de exceptie, prin design si calitate, obtinuta la un cost surprinzator de accesibil. Indiferent cat de redusa se doreste a fi investitia, criteriul valorii trebuie sa primeze, prin alocarea inteligenta a resurselor.

Cand vine vorba de amenajari interioare, majoritatea ofera produse, insa noi ne gandim la intregul proces, acordand atentia cuvenita fiecarei etape: proiectarea inspirata a solutiei adecvate contextului, procurarea in conditii competitive a materialelor si obiectelor de design necesare, instalarea corespunzatoare a acestora.

Desi abordarea de tipul “noi iti oferim produse si cu restul descurca-te singur, pentru ca e mai ieftin” (DIY – Do It Yourself) devine din ce in ce mai populara pe masura ce este intens promovata de marile lanturi de retail din domeniu, in viziunea noastra, performanta nu se poate obtine de catre amatori, ci doar de catre profesionisti, iar noi ne propunem sa ii descoperim, sa ii ajutam sa se dezvolte si sa ii punem la dispozitia clientilor nostri pe cei mai buni profesionisti din domeniu: arhitecti si designeri specializati in interioare, producatori renumiti care induc tendintele in design si tehnologie, mesteri certificati corespunzatori fiecarei categorii de lucrari.

In viziunea noastra, orice client, indiferent de bugetul pe care il are la dispozitie, merita un tratament VIP si in acest sens i se ofera din primul moment un consilier personal dedicat, care isi asuma responsabilitatea intregului proces, pana la finalizare si chiar dupa aceasta, prin garantia si service-ul acordat, fiind mereu la dispozitia clientului. In viziunea noastra, valoarea unei amenajari se obtine printr-un proces de “co-creare”, in care clientul (beneficiarul), aflat in centrul atentiei, lucreaza alaturi de o echipa de profesionisti orchestrata de catre un consultant personal de incredere.

Pe langa valoarea rezultatului final, realizarea unei amenajari inteligente inseamna si o experienta creativa incarcata de satisfactii. Urmarim acest deziderat prin tot ceea ce facem, atat in showroom-urile noastre gandite ca “laboratoare de creatie” unde poate fi pregustata emotia locuirii spatiului visat, cat si pe santier, monitorizand calitatea executiei.
VIZIUNE

Imbunatatim calitatea vietii prin design de interior de inalta valoare (estetica si functionala), pe care suntem capabili sa il oferim la un cost (timp si bani) accesibil unei categorii largi de beneficiari.

Suntem trend-setteri si prima optiune pentru toti cei care apreciaza valoarea designului interior. Suntem un factor important in educarea pietei si in formarea profesionistilor.

Avem viziunea si ne asumam responsabilitatea intregului proces, transformandu-l intr-o experienta creativa incarcata de satisfactii, alaturi de cei mai buni profesionisti din domeniu (arhitecti, designeri, producatori, echipe de montaj).

Contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri promovand designul si productia realizate in Romania, la cele mai inalte standarde, alaturi cele mai renumite branduri la nivel international.

VIZIUNE
VALORI
VALORI

Profesionalism si Responsabilitate.
Performanta nu se poate obtine de catre amatori, ci doar de catre profesionisti, iar noi ii avem pe cei mai buni. Pentru noi, fiecare client este un VIP, de aceea ii punem la dispozitie un consilier personal, care isi asuma responsabilitatea rezultatului final.

Creativitate si Cooperare.
Generam design de interior de inalta valoare printr-un proces de co-creare, in care beneficiarul participa activ, alaturi de profesionistii pe care noi ii punem la dispozitie. Solutiile obtinute in acest mod sunt in acelasi timp inovatoare, optimizate si perfect adaptate fiecarui context, aducand satisfactii intregii “echipe”.

Imbunatatire continua.
Suntem mereu la zi cu ultimele tendinte in design si tehnologie, ne imbunatatim in permanenta solutiile si ne selectam partenerii pentru a putea furniza design de interior de inalta valoare la un cost accesibil. Stimulam dezvoltarea personala a tuturor celor implicati in activitatea companiei.