()
()
despre noi
Oameni fericiti prin design interior
Ghidati de aceasta misiune am acumulat un sfert de secol de experienta asumandu-ne responsabilitatea reusitei fiecarui proiect de care ne ocupam.
Am demonstrat ca designul de interior bine facut aduce valoare spatiilor in care traim. Prin confort, buna dispozitie, imagine-statut designul interior imbunatateste calitatea vietii, creste competitivitatea mediului de afaceri si in ultima instanta ii face pe oameni mai fericiti.
DELTA STUDIO INSIDE
un parteneriat Win-Win
O sursa de inspiratie
Platforma noastra, bazata pe sinergia intre informatia virtuala (pagina web si canale media) si cea fizica (showroom-uri si consilieri) este actualizata permanent, conform celor mai noi tendinte in design si tehnologia productiei de materiale, este o sursa de inspiratie pentru profesionisti si publicul larg. Un portofoliu de solutii integrate, de la cele mai simple la cele mai complexe

Un proiect pentru tine
Designul de interior bine facut implica o munca de echipa, un parteneriat intre beneficiar si profesionistii dedicati proiectului. Este un proces colaborativ, care incepe cu informarea si descoperirea preferintelor beneficiarului pentru ca apoi alegerea celei mai potrivite solutii sa se faca in deplina cunostinta de cauza. Urmeaza implementarea solutiilor conform asteptarilor: calitate, termene, buget. Noi ne asumam responsabilitatea intregului proces.

O comunitate de profesionisti
Am dezvoltat o platforma de solutii integrate dedicata interioarelor sustinuta de parteneri (producatori de materiale, arhitecti si designeri, mesteri, dezvoltatori) selectati cu atentie. Responsabiltate, Parteneriat si Imbunatatire Continua. Reteta succesului nostru se bazeaza pe principiile care ne-au calauzit inca de la inceput. Le urmarim cu fidelitate, zi de zi, in tot ceea ce facem.
O GAMA COMPLETA DE PRODUSE
pentru amenajarea casei tale
Poti comanda online materialele de care ai nevoie.
Gasesti in platforma noastra o oferta bogata de materiale, usor de selectat online.
Acestea sunt expuse in showroomurile noastre si le poti experimenta fizic, inainte de alegerea finala. Apoi le poti comanda online, insotite daca e cazul,
de serviciile necesare: configurare, livrare si instalare.
AMENAJARI PREGATITE PENTRU LIVRARE
concepte premiate, livrare in 3 zile, discount-uri substantiale
Poti comanda online concepte create de arhitecti, pentru oricare din spatiile locuintei tale

Iti doresti concepte realizate conform celor mai noi tendinte, de catre arhitecti de interior consacrati, dar nu esti dispus sa investesti timp si bani intr-un proiect complet personalizat? Poti alege din portofoliul de concepte ready to buy, disponibil prin platforma noastra.

Conceptele vor fi livrate imediat din stoc. Iti poti adapta singur conceptul ales, urmarind recomandarile noastre disponibile online sau poti apela la consilierii nostri. Astfel, beneficiezi de discounturi atractive si livrare gratuita.
AMENAJARI PERSONALIZATE
consultant dedicat, ambient exclusivist, produse premium
Iti alocam un consultant specializat. Plecand de la o idee aleasa de tine sau sugerata de consultant,
iti facem toate masuratorile necesare, iti propunem un ambient adaptat pefect stilului tau si comandam produsele care vor materializa visul tau.
PROIECTE COMPLETE
amenajam intreaga locuinta
Iti doresti un interior ”de revista”, personalizat complet pentru locuinta ta? Ai la dispozitie arhitecti consacrati, specializati in designul de interior, care vor gestiona intregul proiect.

Interioarele realizate de arhitectii nostri au castigat premii prestigioase si au la activ mii de metri patrati de amenajari. Daca ne permiti sa-ti fotografiem amenajarea, proiectul tau are sansa de a fi premiat.
ANSAMBLURI REZIDENTIALE
pregatite sa te muti
Doresti sa te bucuri imediat de confortul unei locuinte complet amenajate si decorate? Poti alege unul dintre apartamentele sau casele promovate in platforma noastra. Le-am selectat cu grija, din portofoliul diferitelor proiecte imobiliare dezvoltate in tara.

Le-am amenajat in trend cu cele mai noi tendinte internationale. Astfel, te poti muta imediat, achizitionandu-le la un pret promotional.
Esti profesionist implicat in proiectele de design interior: producator de materiale, arhitect sau designer de interior, mester specializat in executia diverselor categorii de lucrari, retailer de materiale sau dezvoltator imobiliar?

Pentru tine am creat programe de parteneriat specifice. Platforma noastra reprezinta cea mai competitiva alternativa la nivel national. Daca faci parte dintr-una din aceste categorii si iei in calcul sa iti dezvolti afacerea, lasa-ne cateva informatii si asteapta sa fii contactat de unul dintre agentii nostri specializati. Te asteptam sa fii partener in proiectele noastre!