Bucatarie, culoare si stil

Moderne sau traditionale, bucatariile din casele noastre le-as denumi spatii feminine, nu doar pentru ca sunt populate mai des de noi , femeile, ci pentru ca se doresc , chiar inainte de a fi foarte functionale, sa aiba stil.
In procesul de amenajare bucataria ocupa pe lista spatiilor mult discutate poate primul loc intotdeauna, intrucat implica un buget considerabil de alocat, dar si un proiect bine gandit, pozitionari importante ale traseelor electrice si de instalatii, mai ales atunci cand este vorba de bucatarii insulare.

Apt Casa Radio

O bucatarie se armonizeaza cu stilul locuintei, deci poate fi eleganta sau rustica,  in stil french sau american, minimalista sau foarte decorata. Stilul il va contura atat finisajul mobilierului si al peretilor, precum si stilul electrocasnicelor.

Apt Sp Unirii 1

O bucatarie in stil french va avea fronturi cu profilatura, din lemn masiv sau mdf, va avea cornisa si plinta din acelasi material. Locul de luat masa poate fi personalizat cu un perete decorat aparte, de exemplu cu o vopsea decorativa in culori pastel.

O bucatarie minimalista va avea linii curate, fronturi simple mate sau lucioase din mdf sau pal melaminat.  Sticla lipita pe perete poate fi in acest caz considerata o alternativa interesanta a faiantei.

Apt minim

Stilul  natural va implica finisaj lemn natur,  furnir sau melamina cu aspect de lemn, poate fi combinat cu piatra ca si blat sau pe peretele dintre corpurile de baza si suspendate.

Indiferent de stil si culoare, bucataria se accesorizeaza cu sisteme care ii confera calitati mult indragite de cel ce o utilizeaza. De la cele mai simple accesorii , sertare cu amortizoare, organizatoare pentru vesela, pana la cele mai sofisticate sisteme electrice sau prize ascunse in sertare, accesoriile ajung cateodata sa dubleze costul unei bucatarii.

Apt Titulescu rand

In ceea ce priveste decorarea, designerul unei bucatarii e fericit cand este lasat sa utilizeze finisaje speciale pentru pereti , ca pictura pe perete, tapet, sticla sau vopsea decorativa.

Apt Unirii 1

Iluminarea unei bucatarii necesita alegeri atente ale corpurilor de iluminat, precum si decizii corecte in ceea ce priveste pozitionarea lor. Conul de lumina al corpului de deasupra mesei nu va fi  suficient, este necesara intotdeauna lumina pe blatul de lucru. Si aici variantele sunt multiple, corpurile cu banda led fiind o alegere interesanta si practica de inlocuire a clasicului neon sau a spoturilor incastrate in mobilier.

Apt Unirii 2

Duplex Pand 2

Sunset Villa rand

Vila Otopeni v1

Bucatarii realizate de Delta Studio!

www.deltastudio.ro

Designer Simona Bonea

simona@avantgardesign.ro

www.avantgardesign.ro

1 răspunde
 1. Roxana popescu
  Roxana popescu says:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi trimiteti cotatia de pret pentru placarea cu sticla colorata, securizata, culoare RAL 4009 – Pastel Violet, a unui perete de bucatarie. Va trimit mai jos cotele:

  2590 x 640 mm
  315 x 640 mm
  135 x 640 mm
  320 x 640 mm
  278 x 640 mm
  265 x 640 mm

  Mentionez ca nu doresc nici un decupaj pentru prize sau altceva si va rog sa-mi transmiteti costul incluzand transportul si montajul. Adresa unde trebuie montat este: Bucuresti Str. Baba Novac Nr. 2, Et 4.

  Astept pretul dvs. si va rog sa mentionati grosimea sticlei si daca se poate monta anul acesta.

  Multumesc mult,

  Roxana Popescu
  0740/284.318
  0723/529.449

  P.S. Am uitat sa precizez ca nu doresc sticla Lacobel.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *