Call for Architects and Designers – Pregatim Albumul „Lifestyle Design Interior” 2020

Delta Studio pregateste a patra editie a albumului anual „Lifestyle Design Interior” – cele mai reusite proiecte de amenajari din domeniile Rezidential si HoReCa, finalizate de arhitecti si designeri romani in 2019. Propunerile de proiecte pot fi trimise la marketing@deltastudio.ro, pana pe 15 septembrie 2019. Proiectele selectate vor fi incluse in albumul anual, care va fi lansat in luna decembrie.

Prin editia 2019 a publicatiei Lifestyle Design Interior, Delta Studio continua un proiect de succes, ce capata amploare de la an la an. Obectivul proiectului este de a promova designul de cea mai buna calitate, in acord cu cele mai recente tendinte in domeniu.

Editia 2019 a Albumului „Lifestyle Design Interior” este distribuita national prin Inmedio, librariile Carturesti, benzinariile OMV&Rompetrol, punctele de presa din aeroporturi, Cora, Kaufland, Tabac Xpress, in showroomurile Delta Studio si online pe emag.ro si deltastudio.ro. Albumul 2019 prezinta 40 de proiecte de amenajari interioare si o serie de interviuri despre amenajarile contemporane, realizate cu personalitati ale arhitecturii din Romania.

Apreciat de iubitori de design, producatori, arhitecti si designeri deopotriva, albumul prezinta amenajari de interior variate ca suprafata, buget si stil, criteriile de selectie fiind ingeniozitatea, functionalitatea si valorile estetice ale proiectului. Proiectul este conceput ca o resursa pentru cei care isi amenajeaza spatiul.

CALL FOR PROJECTS

Pentru editia 2019, Delta Studio invita arhitectii si designerii romani sa trimita la marketing@deltastudio.ro imagini cu proiecte de amenajari de interior din domeniile Rezidential si HoReCa, finalizate in anul 2019. Imaginile trebuie insotite de o scurta descriere a proiectului. Autorii proiectelor selectate vor fi contactati dupa finalizarea termenului de inscriere. Mai multe detalii pe www.deltastudio.ro si marketing@deltastudio.ro.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *