Fotoliul ce dă viaţă oricărei încăperi! Anemone de Giancarlo Zema!

O prezență colorată poate condimenta întotdeauna design-ul camerei de zi, a dormitorului  sau chiar a holului.1 Un scaun colorat va atrage cu siguranţa atenţia oamenilor şi va face ca  acel spatiu să devină  cu adevarat special şi luminos!  „Anemone” este un fotoliu deosebit şi  a fost creat de designerul italian Giancarlo Zema,  prima oara fiind  prezentat la Roma, în timpul expoziţiei la muzeul Ara Pacis.

Producatorul scaunului menţionează faptul că fotoliul, încă de la prima expunere s-a bucurat de un real succes iar comenzile nu au întârziat să apară.

Fie că era vorba despre companii ce işi doreau expunerea produsului în interiorul firmelor, fie de persoane ce îşi doreau un plus de veselie şi culore în casă, Anemone a stârnit un interes imens în rândul clienţilor!

indeximages

Forma deosebită a fost inspirată de anemone acvatice: “înotând cu pestii într-o mare caldă plină de forme şi apoi să te simţi în siguranţă într-o anemonă colorată”. Ca şi materiale, designerul Giancarlo Zema, a folosit  spuma poliuretanică cu structură din oţel tratat şi cu rotaţie la bază, acoperit cu material textil elastic. Fotoliul “Anemone ” cu siguranţă va deveni  vedeta  camerei în care va fi plasat.

Perfect pentru interiore eclectice, acest design ne face sa ne gândim la decoruri funky şi multă veselie!

SONY DSC

SONY DSCanemone_260411_06

Sursă: www.homesthetics.net

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.