Mobilier din gama Exclusive la preturi reduse pana la 55%

Suntem bucurosi sa va anuntam campania de lichidare din gama Exclusive, care va avea loc intre 15 septembrie si 15 noiembrie.

Campania aduce in prim plan brand-urile Poliform si Arketipo, doua brand-uri foarte indragite, cu o traditie si o istorie impresionanta. Ambele sunt definite prin rafinament si inovatie si dicteaza trend-urile in industria designului interior, fiind apreciate la nivel mondial. Atat brand-ul Poliform, cat si Arketipo se remarca la  cele mai importante targuri de specialitate din domeniu, precum Salone del Milano, impunand un standard de calitate greu de egalat.

Pentru iubitorii de design de inalta calitate, campania de lichidare reprezinta oportunitatea de a achizitiona piese de mobilier de lux, la preturi reduse pana la 55%, showroom-ul nostru principal urmand sa capete o noua infatisare cu alte produse de top.

Campania cuprinde piese de mobilier pentru diferite spatii precum living, dormitor si bucatarie, care va vor ajuta sa va inscrieti amenajarea intr-un stil modern si elegant, la un pret foarte avantajos.

In campanie se regasesc mai multe tipuri de produse, de la paturi, canapele, biblioteci si dressing-uri, veti gasi multiple optiuni pentru a obtine casa visurilor dumneavoastra.

Primul brand, Poliform este un partener Delta Studio de 5 ani. Acesta explorează diferite opțiuni estetice și compoziționale și propune soluții de amenajare diverse care cuprind de la biblioteci la dulapuri, de la canapele la mese, de la paturi la mobilier complementar.

Poliform este întotdeauna în căutarea unor soluții inovatoare care răspund nevoilor unui public divers și pot anticipa tendințele locuirii contemporane. Gama Poliform vă permite să decorați orice cameră a casei, de la camera de zi până la dormitor.

Dintre cele mai renumite si apreciate produse Poliform, se disting sistemele modulare, precum dulapurile sau bibliotecile, care oferă o libertate deplina de compoziție, asigurând în același timp versatilitate și fiabilitate maximă. Poliform acordă cea mai mare atenție alegerii materialelor și texturilor de cea mai înaltă calitate, o condiție esențială pentru caracterul estetic distinctiv al colecțiilor sale, precum și pentru fiabilitatea binecunoscuta și durabilitatea extraordinară a produselor sale.

Cel de-al doilea brand de la care puteti achizitiona piese de mobilier de lux este Arketipo, un partener Delta Studio de 4 ani. Cu sediul central in Florenta, acesta este ghidat in noua era de bogata mostenirea culturala italiana. Efervescenta culturala a orasului, industria modei, personalitatea, viziunea, trend-urile, totul a contribuit la definirea identitatii brand-ului, din punct de vedere profesional.

Etosul Italian al designului și culturii este propagat in noile medii, pe care clienții Arketipo din întreaga lume le împărtășesc. Logo-ul reflectă acest stil, cu o adnotare importantă, adăugarea cuvântului Firenze. Acesta reiterează filozofia Arketipo, modul în care acest brand priveste spre trecut, pivotand constant către nou.

Precum sugereaza si numele, produsele Arketipo se disting prin siluete arhitecturale, forme asimetrice si combinatii de materiale deosebite. Arketipo nu se sfieste sa exploreze noi directii de creatie, dand dovada de curaj si indrazneala la fiecare colectie lansata.

Puteti vedea produsele la promotie aici:

https://www.deltastudio.ro/lichidari-lux