Mobilier pentru dormitor by Formmat – confortul spațiului personal într-o amenajare #SmartLuxury

Refugii personale față de neliniștile și stresul cotidian, dormitoarele trebuie să coincidă, din punct de vedere al amenajării, atât cu gusturile beneficiarilor, cât și cu modul în care aceștia aleg să se destindă.

Gândit ca un spațiu al visării și al tihnei, dormitorul trebuie să reflecte trăirile proprii, dar și cele mai actuale tendințe în materie de design interior. Trebuie să fie un spațiu în care să primeze confortul, iar confortul înseamnă nu doar calitate, ci și ordine, organizare și estetică.

Brandul de mobilier fabricat în România Formmat își extinde portofoliul cu trei colecții de mobilier pentru dormitor, create de designeri români în acord cu tendințele actuale de locuire. Fiecare colecție conține pat, noptiere, comodă și dressing, astfel încât amenajarea dormitorului să se realizeze rapid.

Dormitoarele Formmat – spațiul în care estetica se întrepătrunde cu ergonomia

Secretul unui dormitor primitor, în care predomină atmosfera caldă, relaxată și unde ordinea se întreține de la sine, este reducerea mobilierului la strictul necesar. Cu alte cuvinte, în spațiul în care tot ceea ce faci este să te relaxezi câteva minute în fața televizorului înainte să adormi și să te odihnești, nu ai nevoie de foarte multe.

Un pat suficient de mare, cu o saltea comodă, una sau două noptiere, o comodă pentru televizor și un dressing – toate acestea sunt arhisuficiente. Adițional, mai poți integra o măsuță de toaletă, care să transforme rutina machiajului într-o experiență mai plăcută și mai…ordonată.

Dormitoarele Formmat sunt proiectate întocmai pe aceste principii și mai mult decât atât, ele surprind esența și măiestria lemnului românesc – trei concepte moderne, trei seturi de dormitor realizate în stil elegant contemporan, care respectă principiile funcționalității și ale esteticii.

Amenajarea dormitorului cu Formmat devine astfel un proiect interesant, de care abia vei aștepta să te apuci.

Dormitoarele Bell – intim, cochet, cu ușoare accente industriale

Dormitoarele Formmat - mobilier din lemn fabricat in Romania

Un design simplu, dar foarte intim și elegant, cu puternice influențe industriale – peretele accent cu aspect de ciment, corpurile de iluminat futuriste, paleta cromatică predominant închisă.

Colecția de dormitoare moderne Bell este concepută ca un spațiu intim, inspirat din natură. PAL-ul texturat, cu aspect de lemn, regăsit atât la nivelul cadrului de pat suspendat, cât și la nivelul noptierelor, dressingului și comodei înnobilează atmosfera și odată cu aceasta, întregul ambient al dormitorului.

Dormitor Formmat - din lemn fabricat in Romania

Laitmotiv al colecției, lemnul se integrează perfect în designul contemporan al dormitorului Bell cu influențe industriale. Culoarea caldă a PAL-ului texturat se împletește armonios cu cea a lustrei și a lampadarului, ambele cu accente futuriste, infuzând spațiului un aer deosebit de primitor și actual.

Dormitor Formmat - din lemn fabricat in Romania

Inserțiile de MDF din noptierele realizate din PAL texturat cu aspect de lemn creează o simetrie perfectă și un design unic.

Noptierele moderne aduc strictul necesar în materie de spațiu de depozitare, fără a crea senzația de prea plin/ încărcat. Mai mult decât atât, ele contribuie la configurarea simetrică a încăperii alături de celelalte piese componente ale mobilierului de dormitor.

Dormitoarele Maris – nobil, elegant și foarte primitor

Dormitor Formmat - mobilier din lemn realizat in Romania

Design minimalist și ușor industrial creat cu ajutorul pieselor componente din setul de dormitor Maris.

O alegere rafinată pentru pasionații formelor moderne, ce imprimă spațiului un aer elegant. Colecția de dormitoare complete Maris reprezintă extensia materializată a naturii. Estetica acestei colecții se remarcă atât prin contemporaneitatea designului, cât și prin utilizarea la potențial maxim a configurației arhitecturale a spațiului. Paleta cromatică intimă și caldă reprezintă un element decorativ în sine.

Dormitor Formmat - mobilier din lemn fabricat în Romania

Un ansamblu de culori și texturi naturale, omogenizate într-un spațiu al refugiului personal, ce reușește să ofere o conotație ospitalieră spațiului contemporan, ușor minimalist.

Cadrul patului din dormitor, realizat din PAL texturat, cu aspect de lemn, decorat cu inserții simetrice de MDF vopsit alb creează un echilibru cromatic perfect și o coerență stilistică actuală, la nivelul întregului ambient.

Dormitor Formmat - mobilier din lemn fabricat in Romania Delta Studio

Comoda dormitorului respectă același design și aceeași cromatică, îmbrăcând spațiul exact atât cât să devină util, din punct de vedere al depozitării.

Dormitoarele Mellow – o reinterpretare clasică, echilibrată și coerentă

Dormitor Formmat - mobilier din lemn realizat in Romania Delta Studio

Îmbinarea perfectă a laturii practice, cu cea a esteticii rafinate a dus la crearea conceptului de dormitoare Mellow, adaptat nevoilor de intimitate și liniște.

Mobilier dormitor realizat din lemn Formmat Delta Studio

O expresie a minimalismului cromatic și textural, designul dormitorului Mellow cucerește prin coerență, echilibru și simetrie și prin unitatea finisajelor din MDF alb. Conceptul iese din anonimat prin eleganță și prin reinterpretarea accentelor clasice, regăsite la nivelul tavanului și al pereților.

Mobilier dormitor fabricat din lemn Formmat Delta Studio

O combinație spectaculoasă de forme, culori și texturi – toate pentru atmosfera primitoare a spațiului tău personal.

Simplitatea acestor modele de dormitoare Mellow este una cuceritoare. Ea poate fi reinventată cu ajutorul cromaticii de la nivelul texturilor, dar și prin integrarea unor elemente accent, cum ar fi un perete închis la culoare, un covor colorat sau vaze pline cu flori.

La final, nu uita să aduci puțin din personalitatea ta în cameră – poate o poză la care ții foarte mult, poate o vază primită cadou. Sau amenajează-ți un colțișor al tău, un loc în care să citești, să îți bei cafeaua dimineața sau să lucrezi. O măsuță de cafea sau un birou, un fotoliu confortabil, un corp de iluminat cu formă deosebită – tu știi mai bine.

Noi te putem ajuta cu idei de amenajare, pe care le găsești pe site, cu sfaturi și recomandări tehnice de la consilierii noștri pregătiți și cu produse #SmartLuxury, care respectă atât standardele tale estetice, cât și limitele bugetului.

Programează o vizită în showroom și hai să discutăm mai multe.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.