Patrundeti intr-o oaza de lux si confort cu Magniflex

Totul incepe cu un somn de noapte odihnitor, care, la randul sau, este influentat de salteua potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Sentimentul de confort si comoditate este acum incomparabil mai bun si mai usor de atins.

Cristalul si marmura, combinate intr-o compozitie eleganta; dungi elegante de argintiu si auriu; bucati de lemn masiv, prestigiu si clasa – acestea sunt doar cateva exemple de ambianta de lux. O asemenea splendoare poate fi deopotriva realizata cu elemente non-traditionale de mobilier si cu ajutorul accesoriilor. Doua astfel de vedete, depasindu-le pe toate celelalte din categoria lor, sunt saltelele Diamante si Virtuoso de la Magniflex. Modelele italiene din colectia Premio a marcii combina eleganta clasica cu tehnologiile practice si moderne.

Virtuoso

Aspectul placut ridica valoarea oricarui produs si, evident prin numele sau, Diamante este la fel de pretioasa ca o bijuterie. Aceasta este o saltea moderna, cu fermitate medie-moale cu miez multistratificat, care aduce un sentiment de confort excelent si lux. Materialul textil este fabricat din vascoza inovatoare, care contine milioane de bule mici de ceara, care au proprietatea de a absorbi caldura corpului atunci cand este in exces si de a inapoia aceasta caldura atunci cand temperatura corpului scade. Magniflex se preoocupa de confortul celor ce impart patul – tehnologia Dual Core este o solutie inovatoare, care ofera fiecarui partener posibilitatea de a alege un nivel preferat de fermitate pe partea lor de saltea. In esenta, miezul saltelei este impartit in doua jumatati, fiecare dintre ele avand doua fete (o parte mai moale si una mai ferma), intr-o singura husa. Fiecare jumatate poate fi intoarsa in interiorul husei oferind astfel posibilitatea de a alege pana la trei combinatii diferite de fermitate.

„Casa mea este castelul meu” nu este o expresie nefondata – toata lumea se simte in siguranta si cel mai confortabil in propria casa, ca si cum ar fi in propriul mic regat. Pentru regii si reginele confortului, Magniflex a creat Virtuoso – o saltea opulenta si regala, o oaza pentru un somn odihnitor. Produsul vorbeste de la sine – un adevarat virtuos, ca melodia unui geniu muzical, o senzatie de lux emanata prin fiecare fibra. Virtuoso insumeaza proprietatile celor mai bune materiale naturale. Partea de vara ofera o senzatie de racorire si un mediu uscat datorita umpluturii de bumbac, in si a matasii. Partea de iarna asigura confort si incalzire in lunile mai reci avand in componenta par de camila, par de cal, lana merino si casmir. Salteaua are o inaltime impresionanta de 30 cm, iar miezul de spuma Eliosoft se adapteaza perfect siluetei corpului. Aspectul exclusiv al acestui produs face ca acesta sa fie un plus potrivit si elegant pentru orice dormitor si confortul pe care il aduce este un partener de neinlocuit al unui somn bun.

Dedicati acest sezon mai mult timp pentru a petrece cu prietenii si cu cei dragi intr-o ambianta luxoasa. Daruieste-ti un cadou ce reprezinta nu numai  lux, ci si eleganta, si care straluceste in casa ta. Transformati fiecare moment intr-o viata noua plina de relaxare pura. Fie ca lumina acestui soare nou si incantator sa straluceasca in fiecare colt al incaperii pentru a construi in dormitor o oaza de liniste, stil si confort, fara alte compromisuri.

 

Descoperiti designul premium italian, maiestria si stilul pe Magniflex.ro si in showroom-urile Delta Studio.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *