Schimbări rapide de design pentru iarnă, cu produse #SmartLuxury – măsuțe de cafea elegante și fotolii comode

Mai este foarte puțin până la sosirea celei mai așteptate perioade a sezonului rece – vacanța de iarnă. Aceasta reprezintă un prilej excelent de a petrece timp alături de membrii familiei sau de a te bucura de serialul/ lectura/ filmul preferat, într-o atmosferă intimă, primitoare și cozy.

Aceasta este obținută prin amenajarea locuinței cu elemente decorative specifice și cu piese de mobilier obișnuite, dar foarte inteligent alese. Designul rezultat trebuie să fie caracterizat de confort, de o cromatică îmbietoare și caldă, de textile prețioase și catifelate, jocuri de umbre și lumini și chiar de arome și parfumuri de portocală, scorțișoară și anason.

Serile de iarnă sunt magice, într-adevăr, însă iubitorii de cafea vor găsi întotdeauna o plăcere în a se trezi dimineața pentru a savura băutura preferată, în colțișorul lor favorit din casă. Același lucru este valabil și pentru iubitorii de ceai sau pentru orice știe sau își dorește să se bucure cum se cuvine de zilele libere de sărbători.

Credem că aspectul încăperii sau al colțișorului tău preferat din casă este foarte important pentru ca tu să te simți atât de liniștit acolo, încât să nici nu simți cum zboară timpul. Nu îți trebuie o cameră specială pentru a amenaja un astfel de loc, nici să reconfigurezi complet întregul design al casei. Ai nevoie doar de piesele de mobilier potrivite, cum sunt măsuțele de cafea elegante, fotoliile comode, de pături pufoase și călduroase și poate de lampadare estetice – toate așezate la locul potrivit.

Idei de amenajare primitoare construite în jurul măsuțelor de cafea și a fotoliilor #SmartLuxury

Nu îți trebuie musai un buget însemnat pentru a face câteva schimbări remarcabile de design, special gândite pentru perioada zilelor libere de iarnă. Cu ajutorul pieselor de mobilier Flexmat, produse în Polonia, poți configura zona preferată din casă exact ca în revistele de specialitate.

Masuta de cafea Flexmat

Măsuță de cafea rotundă, cu picioare metalice și blat din PAL melaminat cu aspect de lemn de nuc și fotoliu Light Grey – ambele de la Flexmat

Un exemplu de amenajare minimalistă și foarte primitoare, în care texturile și nuanțele corpurilor de mobilier se întrepătrund armonios, lăsând loc atmosferei relaxante și boeme să învăluie spațiul.

Fotoliu Flexmat și măsuta de cafea Flexmat - Delta Studio

Măsuța de cafea Amori și fotoliul Rimano – ambele de la Flexmat.

Un cadru mai pretențios, însă la fel de accesibil, o amenajare în care metalul rose-gold regăsit la nivelul măsuței de cafea Amori se potrivește de minune cu picioarele aurii ale fotoliului Rimano. Forma comodă a acestuia din urmă și culoarea lui elegantă amintesc de frumoasele scoici de perle, invitându-te parcă să te așezi comod și să te bucuri în tihnă de o cafea aromată, fierbinte.

Masute de cafea si fotolii Flexmat, Delta Studio

În ordine – măsuță de cafea Weave, fotoliul Rimano, măsuța de cafea Amori, fotoliul Luxury, măsuță de cafea Pamak, fotoliul Light Velvet – brand Flexmat

Posibilitățile de amenajare sunt multiple, aspectul rezultatului final fiind influențat, în principal, de imaginația ta și de caracteristicile estetice și calitative ale pieselor alese. De regulă, spațiul dedicat cafelei de dimineață sau a ceaiului servit alături de prieteni este amenajat în living.

În acest context, este important ca măsuța de cafea și fotoliul ales să se potrivească foarte bine cu întreaga amenajare a livingului și să se integreze, din punct de vedere cromatic și textural, în acest cadru. Cu alte cuvinte, în planificarea amenajării locului de socializare la cafea și în procesul de achiziție ar trebui să iei în calcul următoarele aspecte: modelul și culoarea canapelei, a finisajelor de la nivelul pereților și a podelei, nuanțele draperiilor și a covoarelor (acolo unde există) și materialul mobilierului.

Modele de fotolii Flexmat

Cât despre alegerea măsuței de cafea și a fotoliului, procesul ar trebui să fie mai simplu, căci ai o mulțime de modele din care poți alege. Aruncă o privire pe site, în categoriile dedicate și ai să vezi cât de multe opțiuni deosebite ai.

Masute de cafea Flexmat Delta Studio

Dacă ai nevoie de sfaturi pentru amenajarea locului de servit cafeaua sau de informații referitoare la materiale, prețuri și alte oferte, nu ezita să ne contactezi. Poți să răsfoiești, virtual, și paginile secțiunii de idei de amenajare, pentru mai multă inspirație.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.