VIDEO – Amenajare Apartament 2 camere Bucuresti, designer de interior Alina Aldea

Am vizitat un apartament de 2 camere din Bucuresti, amenajat de designerul de interior Alina Aldea. Apartamentul are o suprafata de 53 mp si este amenajat pentru un tanar domn. Bugetul total al amenajarii a fost de 22.000 euro. Iata povestea proiectului, relatata de Alina Aldea, visual artist si designer de interior.

Apartamentul este unul decomandat, cu bucatarie inchisa. Camerele sunt relativ mari, mai putin dormitorul de aprox. 11 mp.

Unul dintre trucurile folosite in amenajare este pozitionarea unui dressing generos in zona de living, mascat prin manere ascunse si fronturi albe, intrerupte de nise de depozitare iluminate cu benzi LED.

Modelul de dressing este asemanator cu dressingul Cutia de la Formmat, disponibil prin Delta Studio.

Livingul este amenajat in stil modern, cu tonuri neutre si finisaje naturale. Amenajarea a pornit de la piesa de mobilier din living, o comoda in stil scandinav. Aceasta a dat tonul intregii amenajari, atat in zona de living, cat si in dormitor. In ambientarea livingului, s-au folosit patru piese: o comoda si o canapea achizitionate, plus masuta de cafea si dressingul, proiectate si customizate de designerul de interior.

Dormitorul mentine aceeasi gama cromatica neutra – nuante de nuc si mult alb. Mobilierul pozitionat de o parte si de alta a patului urmeaza liniile minimaliste ale dressingului din zona de living.
Si bucataria este custom-made, cu mobilier alb cu insertii de lemn. Pata de culoare este data de backsplash-ul albastru texturat.
La Delta Studio, pretul pentru un mobilier de bucatarie Formmat modern, din MDF vopsit lucios alb, este de 900-1000 eur+tva/ metru liniar.

Mobilier de bucatarie modern Formmat expus in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti

Baia pastreaza aceeasi directie stilistica a intregului apartament, folosindu-se culori neutre – lemn natur si griuri colorate. Elementele decorative ale placarilor din zona dusului sunt reluate si pe pardoseala.

Mobilier de baie Formmat, Delta Studio, baza + blat Krion – 290 eur+tva

Alina Aldea ne sfatuieste ca, atunci cand apelam la un designer, sa o facem dintr-o faza initiala, pentru a putea interveni si asupra instalatiilor sanitare si electrice. Doar in felul acesta, amenajarea rezultata poate fi una de impact.

Abonati-va la canalul nostru de Youtube pentru a urmari si alte tururi in amenajari de interior!
2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *