VIDEO – Amenajare apartament 3 camere – „Apartament Flamingo” – Miso Architects

Aceasta amenajare realizata de Miso Architects ne-a cucerit inca de la intrare: detaliile atent puse la punct, petele de culoare, texturile, luminile, perfectiunea fiecarui colt. Apartamentul de 3 camere are o suprafata de 78 mp si a fost amenajat pentru doua surori, care urmeaza sa inceapa facultatea in Bucuresti. Bugetul total a fost de 39000 eur. Iata ce ne-au povestit Sorana si Mihaela de la Miso Architects despre proiect:

Apartamentul este situat in Bucuresti, in zona Unirii, iar cele doua surori si-au dorit sa locuiasca intr-un spatiu primitor si prietenos, dotat cu suficiente spatii de depozitare pentru haine si carti. Proiectul de amenajare a durat 4 luni, incepand de la discutiile initiale cu clientii, pentru a intelege in detaliu ce anume isi doresc de la noul spatiu.

In prezent, spatiul este extrem de bine compartimentat, iar zona de noapte si cea de zi sunt bine delimitate. Zona de dining se afla in prelungirea zonei de living, cu bucataria si terasa, iar cele doua dormitoare, dintre care unul beneficiaza de baie proprie, sunt separate. Interiorul emana o energie calda si placuta, efect obtinut prin mascarea defectelor care, in faza initiala, erau extrem de vizibile. Deoarece se intra direct in zona de zi, s-a realizat in hol o compartimentare din mobilier. In felul acesta, zona de zi beneficiaza de intimitatea necesara.

Corpul de mobilier din hol este placat cu oglinda pe ambele laturi, pentru a nu fi o prezenta masiva

Holul de acces

Decorul este intr-un stil modern, in culori pastelate, cu influente nordice, culori de accent si o atmosfera calduroasa.
Amenajarea s-a conturat in jurul tapetului cu flamingo din baia matrimoniala, achizitionat de la Wall&Decò, prin Delta Studio. Modelul de tapet se numeste Pink Wind si costa 86 eur+tva/mp. Este o colectie plina de culoare, o explozie de energie, ideala pentru un inceput de zi dinamic.

Amenajarea de baie imbina inspirat faianta Ona, faianta Newport si gresia tip parchet, toate de la Porcelanosa.

In baia din vecinatatea intrarii, s-a mers pe o cromatica neutra, cu tonuri naturale. Pentru un aspect minimalist si modern, s-a propus un lavoar tip bowl cu o baterie inalta E2 de la Kludi. Faianta aleasa este Newport Beige de la Porcelanosa.

Zona de dining a pornit de la simbolul cercului, care se regaseste in forma scaunelor, a mesei, a corpului de iluminat si a decoratiunii-ceas de pe perete. Formele rotunde creeaza un spatiu solar, ideal pentru a gazdui momente fericite in familie.
Amenajarea de interior li se potriveste din plin celor doua surori, fiind o sursa de inspiratie, buna-dispozitie si confort.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *