()
()
Metode de plata

Pentru achitarea comenzii plasate, plata se poate efectua:

Online, prin intermediul cardurilor bancare, fara comision suplimentar pentru Cumparator

Prin transfer bancar;

In cazul platilor online folosind cardurile bancare, nu se percepe nici un comision suplimentar Cumparatorului.
Tranzactiile se realizeaza exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in conditii de maxima securitate garantata de procesatorul de plati si de platforma 3Dsecure. In momentul selectarii optiunii de plata online cu cardul Cumparatorul este redirectionat pe pagina de plata a procesatorului online de plati. Nici o informatie legata de cardul Cumparatorului nu va fi stocata pe serverele Vanzatorului. Cumparatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului toate detaliile cerute in pagina de plata a procesatorului.

Sunt acceptate la plata cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).


Plata prin transfer bancar se face prin ordin de plata cu urmatoarele date:

Beneficiar:

S.C. DELTA STUDIO S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, Str. Brânduşelor nr. 8, Bl V77, Sc 1, Et 1, Ap 5, sector 3, înmatriculată la Oficiul Registrului Comertului  Bucureşti sub Nr. J40/10741/2000, având cod de identificare fiscala : RO13547221 

Adresa de corespondenta: București, Sector 5, Strada Progresului nr. 1-3

Adresa de corespondenta electronica: e-mail :[email protected]; juridic @deltastudio.ro

Date bancare: RO16BTRL04301202885930XX – Banca Transilvania.;RO94CECEB21030RON3908714-CEC Bank-Suc. Pantelimon.

Atentie: Confirmarea comenzii se face dupa incasarea sumei aferente tranzactiei, cu mentiunea ca pentru plata online rezervarea se face in momentul efectuarii platii, iar pentru plata cu ordin de plata rezervarea se face in momentul reflectarii sumei in contul vinzatorului. Cumparatorul isi asuma riscul de a pierde disponibilitatea produsului daca opteaza pentru plata prin ordin de plata.