()
()
amenajare LIVING

SUBTLE SOPHISTICATION

Pret orientativ amenajare 0 mp.
(nu include corpurile de iluminat)
46.234 lei
3 motive să alegi amenajarea Delta Studio
Cel mai mare birou de arhitectură din Romania, premiat național și internațional.

Concepte create de arhitecți cu experientă.Toate ideile de amenajare sunt concepute de echipa proprie de arhitecti Delta Studio, premiată la nivel international pentru proiectele realizate. Te vei bucura de design actual, cu un concept unitar și atrăgător.

Economisești timp și bani

Nu este nevoie să alergi după produse. Împreună cu consultantul Delta Studio alegi cea mai bună variantă pentru tine. Scapi de bătăile de cap ai acces rapid la o gama variata de produse de calitate, de la branduri renumite.

Alegi amenajarea și validezi produsele cu un consultant.

Ne preocupă să îti oferim cât mai mult pentru bugetul pe care îl investești. Ai o imagine corectă asupra costurilor, calității și cantității produselor folosite în amenajare.

Subtle Sophistication este o amenajare a livingului în stil contemporan care celebrează frumusetea tonurilor naturale. În acest spatiu, stilul sofisticat și rafinat se îmbină cu confortul pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Tonurile naturale de bej și griurile colorate domină paleta de culori, adăugând o senzatie de calm și relaxare în încăpere. Aceste culori se îmbină în mod armonios pentru a crea un fundal neutru și elegant, oferind posibilitatea de a adăuga accente de culoare prin piesele decorative. O caracteristică deosebită a acestei amenajări o reprezintă panourile decorative din MDF frezat. Aceste elemente oferă un nivel suplimentar de textură și interes, atrăgând privirea și adăugând o notă de unicitate în decor. Designul lor contemporan se îmbină perfect cu restul amenajării, subliniind stilul elegant, de actualitate. Subtle Sophistication este o oază de calm într-o lume agitată, un loc unde vă puteti relaxa și încărca bateriile. 
PRODUSE DIN AMENAJARE
În cazul în care produsele nu sunt pe stoc, ele pot fi înlocuite cu unele similare. Te poți bucura imediat de amenajarea spatiului tău.
Poți vizualiza majoritatea produselor din amenajare în showroom-urile noastre.
CANAPEA  IBIZA
42.991,40 lei / buc
Cantitate: 1 buc
PLACA DECORATIVA  M1 450*150*18
68,13 lei / buc
Cantitate: 1 buc
Expus in Showroom
iti mai recomandam si alte amenajari
PURE ELEGANCE LIVING
PURE ELEGANCE LIVING
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
NAVY CHARM LIVING
NAVY CHARM LIVING
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
RETRO ECHO
RETRO ECHO
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
MINIMALIST ALLURE
MINIMALIST ALLURE
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
DYNAMIC ELEGANCE
DYNAMIC ELEGANCE
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII